Interview med Marianne Tromborg
Selvudvikling

Marianne Tromborg: ”Det kan godt være, at mine lår er store, men de har også været dyre”

23. november 2016
af Susse Wassmann (redigeret til web af Lindi Winkel)
Dén kommentar udløste hademails til kvinden bag beauty-mærket Tromborg. Q har mødt den seje kvinde.

”Det kan godt være, at mine lår er store, men de har også været dyre”

Sådan en lille selvironisk bemærkning fik Marianne Tromborg lige fyret af for nogle år siden i et interview, hvor hun også harcelerede lidt over, at folk prioriterede træning så højt, og fortalte, at hun elskede god mad og et godt glas rødvin.

Det skulle hun aldrig have sagt.

”Jeg fik så mange tæsk! Så mange hademails fra både mænd og kvinder om, at jeg var fed og ulækker, og at jeg bare skulle tage mig sammen. Jeg var helt rystet,” fortæller Marianne Tromborg – og slår sekundet efter sin karakteristiske høje, livsglade latter op.

Læs også: Få Marianne Tromborgs bedste skønhedstips

Hvorfor skal vi altid tale om hirsegrød?

For godt nok var hun rystet, men der skal mere til at slå den kvinde ud. Man kan simpelthen ikke undgå at komme i godt humør i selskab med ”skønhedsdronningen”, som ikke ejede en mascara, før hun var oppe i tyverne, og som bliver vildt provokeret af folk, som mener, at man selv skal ligne en perfekt dukke for at have et skønhedsmærke.

”Hvorfor skal det være et parameter? Hvor fanden er fagligheden, videnskaben, substansen, interessen for ingredienserne? Hvorfor bliver vi altid spurgt om, hvorvidt vi spiser hirsegrød og blåbær til morgenmad?” spørger hun og kigger drillende på mig over bordet.

Jeg krøller lige så diskret halvdelen af mine spørgsmål sammen og bliver lynbørge klar over, at det ikke en Fru Hvemsomhelst, jeg sidder over for.

Så nej, I får ikke at vide, hvad Marianne Tromborg spiser til morgenmad. Eller aftensmad. Eller om hun træner eller ej.

Det skal vi have lavet om på, mener Marianne Tromborg nemlig.

Det gør vi så.

Læs resten af interviewet med Marianne Tromborg i Q - Kvinder med kurver, som du kan læse på din tablet eller mobil lige her.

På pling.dk får du fri adgang til de nyeste udgaver af Q og et væld af andre blade og magasiner for kun 99 kr. om måneden - den første måned er gratis. Klik her, så er bladet dit om to minutter

Læs også