https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/september/juliaprim.jpg
Selvudvikling

Her er din nye køre-sang!

10. september 2012
af Lonnie Kjer
foto: Thomas Fryd
Det er frihed på høj-niveau, når man kører derudaf med yndlingsnummeret i bilradioen. ’Shoes for Julia’, den nye, danske duo har kreeret et nyt bud på din næste favorit-køre-sang, og du kan ta’ et smuglyt her. God tur …

Solen skinner, og du bevæger dig fra A til B, mens musikken tæsker ud af højtalerne. Men ikke hvilken som helst musik. Den skal passe til tempoet og stemningen, og der er bare noget musik, der er bedre køre-musik end andet. 'Bringing on the Heartache', som er anden single fra danske 'Shoes for Julia' er bestemt et af de bedre bud. Julia Fabrin og Søren Sko (yes, det er ham fra Sko& Torp!) har, så at sige, fundet melodien i et ganske interessant, musikalsk univers, der for det første er langt over gennemsnittet og oven i købet lyder nyt. Og så kan de jo ikke gøre for, at deres stemmer klæder hinanden mere end almindelig godt.

Bring on the album
Den kvindelige halvdel af duoen står bag sangskriveriet og er også selv klædeligt begejstret for både samarbejdet med den rutinerede Hr Sko som singlen, der lover godt for dét debut-album, der er på trapperne.
"'Bringing on the Heartache' er mit eget personlige favoritnummer fra vores kommende album," fortæller Julia Fabrin til Oestrogen.
"Jeg elsker, at det er en sang, der vokser … der er en rejse i sangen, og jeg kan ikke vente, til vi skal spille den live," siger sangerinden.

Nok endnu en sang om kærlighed …
Og ja, som den kvikke læser nok har luret handler det om kærlighed. Af den ulykkelige slags.
"Ja, den beskriver en uheldig situation, hvor man egentlig godt ved, man ender med at blive valgt fra, men man hænger i og håber, fordi man er så forblændet," siger Julia, kvinden bag tonerne og ordene.
Forblændet kan man godt risikere at blive af duoen, hvis man altså er til popmusik med tyngde og nærvær. Melodier, der er på en gang er uforudsigelige og alligevel velkendte - og tekster, du godt gider være med i. Tjek selv her, om du ta'r både hatten og skoene af for Julia …

Læs også