https://imgix.femina.dk/media/3e2bdf604200478fa8817a3368436402.jpg
Selvudvikling

Årets sommerhit? – døm selv!

8. juni 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Det er dansk, det er en duo, og det lyder ret så dejligt, når to generationer mødes i lækkerhedsmættet popmusik af den gode skuffe – og med spritnye, danske duo (Søren) - Sko på!

Shoes For Julia
"On a lonely night", skrålede vi alle sammen tilbage i de glade halvfemsere, hvor Sko/Torp stod for soundtracket til vores somre. Nu gør den ene halvdel af den voksne duo det muligvis igen. Søren Sko har i hvert fald slået pjalterne sammen med sangerinden og musikeren Julia Fabrin i projektet Shoes For Julia. Det er der - foreløbigt - kommet en lovende første single ud af. Simpelt, fint og på en eller anden måde meget udansk. Og de klæder hinanden, de to.

Fremme i skoene
Den ene halvdel af duoen kender du. Den anden kommer du til at kende, for Julia Fabrin er, trods sin unge alder, godt i gang med at etablere sig som habil sangskriver. Og så synger hun ret så dejligt! Det har vi altid vidst, at Søren Sko også gør, men lad nu sommeren vise, om kombinationen i "Shoes For Julia" bliver det store sommerhit eller bare en døgnflue. Smukt er det i hvert fald.
"Kærlighed til musik har ingen alder og jeg har stor respekt for Julias kæmpe sangskrivnings-talent." forklarer Søren Sko. Det har vi også på Oestrogen.

Hør sangen "Cross The Line her"


Læs også