Date
Samfund

Vil du kun date en højreorienteret, alfahan? Nej, det vil de amerikanske kvinder heller ikke

12. oktober 2022
af Sofie Olivia Mørch
Foto: Unsplash/Jonathan Leppan
Så er den der. Datingappen, hvor man er sikker på at matche med en konservativ, machomand. Appen, som mange amerikanske kvinder har ventet på … eller måske ikke.

Forestil dig Tinder, men kun med højreorienterede, machomænd.

Et sted, hvor du bare kan swipe løs og vide dig sikker på, at du i hvert fald ikke kommer til at sidde overfor en venstreorienteret, woke-personlighed, der har tilføjet pronominer på vedkommendes instagram-profil.

Den app findes faktisk. I slutningen af september kom den konservative datingapp ’The Right Stuff’ på markedet i USA. Eller det vil sige ’på nogles marked’.

Appen henvender sig kun til heteroseksuelle, konservative personer, og så er den grundlagt af tidligere Trump-administrationsembedsmænd. Det skriver The Guardian.

Men appen har allerede et stort problem. Især fordi den kun henvender sig til et heteroseksuelt publikum. Der er nemlig ingen – eller i hvert fald – meget få kvinder, der bruger den.

Og det er selv om, folkene bag appen gør et bravt forsøg i deres reklamekampagne for at tiltrække dem.

Vi gik ellers og troede, at kærligheden overvinder alt. Men det gælder åbenbart ikke, hvis man har forskellige politiske standpunkter.

Du er i hvert fald blacklisted, hvis du er demokrat.

Ifølge Daniel Huff, som er medstifter af appen, har de lanceret noget, som aldrig er set før. Det udtaler han til The Hill.

Men det er vist det, man kalder en sandhed med modifikationer. Tro det eller ej, så er ’The Right Stuff’ langt fra den første af sin art. I USA har der været tonsvis af andre højreorienterede datingapps.

’Donald Daters’, ’Conservatives Only’ og ‘Trump Dating’ er blot et udpluk af dem. Men ingen af de nævnte findes længere. Måske de også havde svært ved at lokke kvinderne til …

Læs også