Beyoncé
Samfund

Se videoerne: Beyoncés datter stjal showet under stjernens verdensturné

31. maj 2023
Af Signe Larsen
Foto: Andrew Harnik/AP/Ritzau Scanpix
Internettet er gået i selvsving, efter Beyoncés 11-årige datter Blue Ivy dansede side om side med sin verdensberømte mor på scenen i Paris og London.

Du har formentlig ikke kunnet undgå at falde over én af de tusindvis af videoer, der lige nu florerer på sociale medier fra Beyoncés verdensturné.

Hvis du alligevel har misset det, så læs lige med her: For i både Paris og London var det ikke vores alle sammens dronningebi, Beyoncé, der fik fansene til at svime – men hendes 11-årige datter, Blue Ivy.

Ud af det blå dukkede Blue Ivy nemlig op på scenen og begyndte at danse med på dansernes koreografier, side om side og synkront med sin mor, der præsenterede sin 11-årige datter med ordene “det er min blodlinje i frontlinjen”.

Således stjal Blue Ivy showet under hele tre numre, “My Power,” “Black Parade,” og “Savage”.

På Instagram har den stolte mor delt billeder og videoer af hendes og datterens fælles optræden.

– Min smukke førstefødte. Jeg er så stolt og taknemmelig over at være din mor. Du bringer os så meget glæde, min søde engel, skriver Beyoncé.

Tydeligvis har den 11-årige pige arvet sin mors talent. Videoer viser, hvordan hun førte an for alle danserne på nogle tidspunkter under koncerten.

Alligevel kunne nogle fans ikke holde sig fra at kommentere hendes dansestil.

Flere synes, at Blue Ivy virkede lidt “stiv” i sine bevægelser, mens andre pointerer, at hun kun er 11 år gammel.

Nogle mener, at Blue Ivy efter kommentarerne om hendes optræden i Paris, skruede ekstra op for entusiasmen i London. Vurdér selv ud fra videoen her:

Det er ikke første gang, at Blue Ivy er med sin mor på scenen. Senest var hun også med til at synge en duét af nummeret “Brown Skin Girl” med sin mor, da hun optrådte i Dubai tidligere på året.

The Renaissance World Tour er godt i gang med syv afholdte koncerter på nuværende tidspunkt. Beyoncé har igen, igen, igen bevist, hvorfor hun er en af vore tids største ikoner.

Både når hun svæver på en kæmpestor, glinsende metalhest, og når hun klædt ud som en bi med kæmpestore følehorn (som nu trender på TikTok med dertilhørende bi-filter).

Ja, man kan ikke andet end at ærgre sig over, at hun og Blue Ivy ikke også slog et smut forbi Danmark i denne omgang … Men hey, så er det godt, at TikTok flyder over med alle vinkler fra koncerterne!

Læs også