Skuespiller og instagrammer Stephania Potalivo.
Samfund

Den del af talen var Stephania Potalivo glad for. For hun og hendes mand står selv midt i det

4. januar 2024
Af Mariah Leitisstein
Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix
Den danske skuespiller Stephania Potalivo åbner for første gang op om sine drømme om at blive mor og den svære kamp med at være i fertilitetsbehandling.

Da statsminister Mette Frederiksen (S) leverede sin årlige nytårstale den 1. januar, var det især med en særlig hyldest rettet mod den danske dronning Margrethe.

Men der var nok også mange danskere, der fik god grund til at juble, da statsministeren meddelte, at det fremover skal være gratis for kvinder og par at komme i fertilitetsbehandling for barn nummer to.

Det var noget, som den 37-årige Stephania Potalivo var særdeles begejstret for. Hun kæmper nemlig selv en indædt kamp for at opnå drømmen om at blive mor.

- Jeg blev meget glad for, at hun nævnte de udfordringer, vi danskere har omkring fertilitet, skriver Stephania Potalivo i et opslag, som hun har delt med sine 324.000 følgere på Instagram.

Her afslører hun, at hun og manden Nils-Petter selv er i fertilitetsbehandling.

- Nils-Petter og jeg står også selv midt i fertilitetsbehandling, med alt hvad det indebærer af op- og nedture, uvidenhed, frustrationer og usikkerhed.

I den forbindelse fortæller skuespilleren, at hun medvirker i et nyt DR-program, der sætter fokus på netop fertilitetsbehandling i Danmark.

Stephania Potalivo danner til dagligt par med Nils-Petter Bro, der blandt andet er medejer af den populære restaurantkæde Madklubben.

Parret har dannet par siden 2016.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også