Amber Heard
Depp v Heard

Amber Heard efter retssagen: Selv hvis du tror, jeg lyver, kan du ikke sige, de sociale medier har været fair

14. juni 2022
af Katrine Rosenbæk
Foto: Tom Brenner/Reuters/Ritzau Scanpix
Retssagen mellem Amber Heard og Johnny Depp blev fulgt tæt verden over, som var den ren underholdning. Nu står Amber Heard frem og kritiserer den måde, folk skrev om hende på de sociale medier.

Amber Heard forstår godt juryens dom.

- Han er en elsket karakter, og folk føler, de kender ham. Han er en fantastisk skuespiller, siger hun om Johnny Depp, sin eksmand.

Men til gengæld er hun uforstående over for den måde, folk har behandlet hende på og beskrevet hende på de sociale medier under retssagen mellem hende og Johnny Depp.

Han havde sagsøgt hende for 50 millioner dollar for æreskrænkelse på baggrund af en klumme om hustruvold, som Amber Heard skrev i The Washington Post.

Retssagen blev filmet og fulgt, som var den ren underholdning af seere verden over. Og især Amber Heard fik mange hug på de sociale medier.

Johnny Depp vandt sagen, og nu taler Amber Heard for første gang ud siden dommens afgørelse i et interview på NBCs ”TODAY”-show.

Mens retssagen rullede, skrev feminas livsstilredaktør Rita Gunnarsdóttir Dam en kommentar om, hvordan Amber Heard blev portrætteret som manipulerende og løgnagtig, mens Johnny Depp blev hyldet.

Hun beskrev det som en kvindehadsk folkedomstol på de sociale medier, der forsøgte at miskreditere Amber Heard.

- Hele verdens øjne hviler på denne retssag, og jeg frygter, hvilke konsekvenser det vil have for kvinder, der går ud og fortæller, at de har været udsat for vold og overgreb, skrev hun.

Læs også