Camilla_Heger
Køn & identitet

Hun har været single i fem år og "skilter" med det: "Mange har sagt, at jeg er modig"

21. februar 2023
Af Annette Aggerbeck
Foto: Mew
Camilla Heger har været single i fem år og har nu valgt en utraditionel måde at møde jævnaldrende på. Diverse dating-sites virkede ikke, men måske indkøbsnettet bærer frugt?

I snart fem år har 55-årige Camilla Heger været single, kun afbrudt af et par meget korte forhold.

Selv om hun er glad for sit liv, savner hun alligevel indimellem en partner. Hun har været på Tinder, Happn og Facebook dating uden held. Derfor har hun valgt en utraditionel måde at lede på.

– Mulighederne for at finde én i mit lokalmiljø er begrænsede. I Helsingør er der ikke ret mange steder, hvor vi over 40 år kan gå ud og danse eller andre steder møde jævnaldrende.

– Vil man i byen, er der flest unge, siger Camilla, der altid har syntes, at det ville allermest perfekt, hvis man bare løb ind i kærligheden over køledisken i supermarkedet.

– Omvendt kunne hun ikke finde på at kontakte en mand for at sige, at han ser så sød ud.

– Det er pinligt, hvis han er gift. Mænd har det nok på samme måde. Man kan jo ikke se på folk, om de er single.

– Derfor er jeg nødt til at gøre det synligt, at jeg gerne vil møde én, så hvorfor ikke et indkøbsnet, hvor der står, at jeg er single? Jeg har jo alligevel altid et net med, når jeg handler.

Camilla blev så begejstret for sin idé, at hun gik hjem og fandt et indkøbsnet frem og skrev på det med store bogstaver: “Jeg er single kontakt mig bare. Forbeholder mig dog retten til at sige nej tak.”

Camilla_Heger
Camillas net sælges nu i Butik Strandgade i Helsingør.

Hvordan er det at gå rundt og skilte med, at du er single?

– Første gang føltes det grænseoverskridende, og jeg havde mest lyst til at vende nettet om, så man ikke kunne læse teksten. Men mange har sagt, at de synes, at jeg er modig, og at det er en fantastisk idé, så det er okay, når reaktionerne er så positive. Havde jeg kun fået negative henvendelser, havde jeg pakket nettet væk.

Endnu har Camilla ikke fået en date på grund af nettet, men hun har også kun brugt det en måned.

– Jeg har opdaget, at jeg går for lidt i supermarkedet, så jeg må nok købe mad lidt oftere, siger Camilla leende.

Om Camilla Heger

Camilla Heger bor i Helsingør, hvor hun i sommer begyndte at gå med et indkøbsnet, hun selv har lavet, hvor hun søger kontakt med en mand.

En indehaver af en interiørbutik i Helsingør har kontaktet Camilla, efter at hun for nylig var i lokalavisen med sit indkøbsnet.

Nu laver Camilla kopier af nettet, som hun sælger via butikken. Så hvem ved, måske vil flere snart gå rundt med nettet i gadebilledet.

Læs også