https://imgix.femina.dk/media/article/heltindepris-primaer.jpg
Karriere og penge

Prisoverrækkelsen til SØNDAGs Heltinde 2015

27. april 2015
af Louise Aarkrog, webredaktionen
Torsdag d. 23. april fik SØNDAGs Heltinde 2015 overrakt den smukke ring og de 25.000 kr.

https://imgix.femina.dk/heltinde-stemning.jpg

Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogle

Der var dækket op til hyldest og god stemning, da SØNDAG holdt reception og prisoverrækkelse for vinderen af SØNDAGs Heltindepris 2015.

"Jeg er utrolig taknemmelig over, at SØNDAG tager et social ansvar og har taget initiativet til SØNDAGs Heltindepris 2015…vores motto i LittleBigHelp er: “Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogle” og det er præcis det, som SØNDAG har gjort med denne konkurrence."

Sådan lød det fra Rikke Schrøder som var mødt op som repræsentant for vinderen Lisbeth Johannsen. Lisbeth havde skrevet en lang og meget rørende tale, som LittleBigHelps repræsentant Rikke på fineste vis fik videreformidlet til receptionens fremmødte.

Blandt de fremmødte var dommer Lisbeth Zornig, de øvrige nominerede til SØNDAGs Heltindepris 2015, SØNDAGs redaktion samt pressefolk.

Beæret og rørt

https://imgix.femina.dk/heltindeprisensamlet.jpg

Rikke Schrøder var meget beæret og rørt over at modtage checken på 25.000 kr. som blev overrakt af Chefredaktør Stinne Bjerre og Lisbeth Zornig. Og det blev tydeligt for alle, hvor meget pengene vil betyde for Lisbeths organisation LittleBigHelp som hjælper fattige gadebørn i Indien. Organisationen har gang i mange og meget vigtige projekter, hvor pengene vil betyde helt ubeskriveligt meget. Som både Lisbeth og Rikke udtrykker det - "de falder på et meget tørt sted".

Beholder den selv

https://imgix.femina.dk/heltinde-ring_1.jpg

Rikke fik også overrakt den specialdesignede ring, som vinderen glæder sig til at se og få på fingeren:

"Jeg har kun set ringen på et billede, og jeg glæder mig til at se den i virkeligheden. Min første tanke var, at jeg vil sætte den på auktion til vores næste Velgørenhedsgalla, som vi holder hvert år så den kunne generere flere penge til LittleBigHelp. Ved nærmere eftertanke tror jeg, at jeg beholder den selv, da den er et smukt minde om denne begivenhed. Jeg elsker hjerterne i ringen som et evigt symbol på, hvad vi mennesker kan være overfor hinanden, når vi holder vores hjerter åbne i medfølelse og kærlighed."

Lisbeth Johannsen og LittleBigHelp ønskes endnu engang stort tillykke med den fine pris og de 25.000 kr. fra SØNDAG.

Læs også