https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/september/karriereprim.jpg
Karriere og penge

Plus eller minus?

8. september 2014
af karriererådgiver Anne Marie Valentin
Foto: All Over og privat
Kære læser, jeg håber du har haft en skøn sommer, hvor du har glemt alt om jobbet og alligevel fået tænkt på dit (job)liv i et større perspektiv. Mere præcist, tænkt på om du gør det rigtige med dit arbejdsliv. Med din tid. Læs sidste nyt fra karriererådgiver Anne Marie Valentin.

Det, du gør med din tid, gør du med dit liv; og derfor er det så pokkers vigtigt, at det betyder noget - det vi gør; både for os selv og de andre.
Jeg ved, at vi alle har en energikonto; fuldstændig ligesom en vi har en bankkonto, og der kan ligesom på bankkontoen, være underskud eller overskud.

OM ANNE MARIE VALENTIN

Jeg hedder Anne Marie og er Oestrogens karriererådgiver.

Jeg ejer www.intojob.dk som hjælper mennesker videre i karrieren.

I 2010 sagde jeg mit job op, fordi det ikke længere stemte overens med mine værdier og prioriteter. Jeg oplevede mig selv gå på job hver dag og ikke være glad. Derfor sagde jeg mit job op og blev selvstændig.

I dag har jeg en strålende forretning og rådgiver (mest) kvinder ift. deres fremtidige karrierevalg. - Uanset om de er opsagt eller blot i tvivl om de er på deres rette hylde. De fleste af mine kunder vælger et karrieretjek midt i karrieren for at sikre, at de er på vej det rigtige sted hen.

Jeg har de sidste 13 år arbejdet med karriererådgivning i forskellige virksomheder.
Derudover er jeg uddannet NLP Master, certificeret coach samt Passion-coach.

Jeg glæder mig til at udfordre dig og være din sparringspartner i dit Karriere-univers samt give dig nye begreber og input ifht din karriere og dit jobliv.

Tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev her og få flere gode råd og muligheder.

Hvis du er passioneret for det, du laver, så er der plus på kontoen, når du forlader jobbet hver dag; selvom du er træt eller udmattet, fordi det har været en travl dag, og du har brugt dig selv på en god måde.

Hvis dit job dræner dig, og det kan der være tusinder af gode grunde til, så er der underskud, og så er du træt på den drænende måde. Den måde, hvor du ikke orker mere, er negativ og i underskud, når du kommer hjem til dit private liv.

Hvordan er din situation - er der plus eller minus på din konto?
Hvis der er plus, er det fantastisk. Så er alt, som det skal være. Måske har du travlt, men du er glad.

Hvis der er minus på din konto, er du måske kommet dertil, hvor du ikke kan overskue, hvordan du kommer videre? Problemet er blot, at det udelukkende er dig, der kan bringe dig videre, medmindre du underpræsterer, og din chef har fået øje på det. Så kan det være, at chefen tager "ansvar" og "hjælper" dig videre, som i en opsigelse…

Det er vigtigt at "lytte indad" i tide, så du selv får taget ansvar, inden du er så drænet, så du ikke selv bestemmer mere. Alt andet er spild af dit liv, af din tid.
Og du kan godt tage ansvar - hvis du altså selv tror på, at du kan…

Om du tror, du kan eller du ikke tror, du kan, er en mental ting. Det er "blot" dine tanker. Og vi tror på vore tanker, men det behøver vi faktisk ikke. For det er blot tanker.

Det her kan lyde frygteligt indviklet, men er det egentlig ikke.
Hvad vi tror om os selv, er sædvanligvis opbygget af vore erfaringer og de "konklusioner", vi har draget. Og det kan du lave om på. Hvis du vil.

Måske dette var en kende for provokerende for dig? Eller måske endda utroligt (= ikke til at tro på). Det kræver vilje og ofte hjælp udefra, hvis du er kørt fast i et uhensigtsmæssigt mønster. Men det kan ændres - hvis du virkelig vil!

Jeg glæder mig til at inspirere eller provokere dig igen…

I mellemtiden, hvis du har brug for mere inspiration, så kom forbi mit nye site www.karriereeksperten.dk og hør hvad jeg, eller du selv kan gøre, så får dit drømmejob.

Anne Marie Valentin

PS: Hvis du er en super passioneret og glad lønmodtager, vil jeg meget gerne høre fra dig. Hvad laver du? Hvad er det mest fantastiske ved dit job, og hvorfor er det fedt?
Send mig en mail på amv@intojob.dk

Tilmeld dig NLP-onlinekurset i positiv psykologi, hvor du lærer at vende en given situation til din fordel:

På kurset lærer du psykologiske grundværktøjer, som hjælper dig til at kunne skabe en god, konstruktiv og positiv stemning i og omkring dig. Du vil træne at slippe bekymringer og tilgå livet med tillid og gode forventninger. Du bliver ikke en stupid jubel-idiot af kurset … vi drejer blot dit fokus hen på mulighederne for at skabe opløftende plus-stemninger og væk fra odelæggende bekymringer, frygt og negativitet.

Pris kun 499,-

Læs også