https://imgix.femina.dk/media/ff2c04c0ba09438dad3e1a6f29b7c49f.jpg
Karriere og penge

Mads Christensen: Derfor sidder mænd med spredte ben

13. april 2012
af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media
Foto: All Over Press
Har du også undret dig over, hvorfor mænd sjældent indtager stillingen med benene over kors? Så er svaret lige her fra vores alle sammens blærerøv og

Har du også undret dig over, hvorfor mænd sjældent indtager stillingen med benene over kors? Så er svaret lige her fra vores alle sammens blærerøv og mandeekspert Mads Christensen, der har fået spørgsmålet af magasinet Livs læsere

- Det er fordi hans kønsorganer sidder udvendigt. Det gør simpelthen ondt i nosserne at sidde med benene over kors. Vi har heller ikke noget kulturelt bagkatalog, der byder og at sidde med benene over kors, afslører blærerøven.

Han mener samtidig, at der er mange fysiske fordele ved at sidde med spredte ben, som kvinder godt kunne tage til sig, og samtidig lægge den indgroede ærbarhed fra dem.

- Det er den vestlige kultur, der har tvunget kvinderne til at sidde med benene samlet eller over kors, fordi det var den ærbare måde at sidde på. På det punkt er det mændene, der har fat i den lange ende. For ifølge fysioterapeuter giver det rygproblemer at sidde med benene for meget over kors, siger han i interviewet.

Læs også Mads Christensens opsang til de danske mænd, når det gælder lingeri-indkøb til deres kvinder på oestrogen.dk. Han mener ikke, at det er den store kunst at gøre kvinden glad med en blød pakke.

Læs også