https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/januar/valentinprim.jpg
Karriere og penge

Karrierecoach: Derfor er dit ’hvorfor’ så vigtigt

4. februar 2014
af Karriererådgiver Anne Marie Valentin
foto: All Over og Privat
Du skal kende dit ’hvorfor’, hvis du virkelig vil flytte dig. Hvorfor? Fordi dit hvorfor faktisk er årsagen til, at du vil noget … virkelig vil det, skriver karrierecoach Anne Marie Valentin.

Hvad betyder hvorfor? og Hvorfor nu det?

Hvis du skal flytte dig; videre i din karriere; om det så er henad, opad eller bare et andet sted hen, er det afgørende, at du kender dit hvorfor!
Hvis du ikke kender dit "hvorfor", bliver dine intentioner og ønsker ofte ikke til noget. Og det er derfor, det ofte går galt, når vi sætter mål. Fordi vi ikke er bevidste om vores "hvorfor" eller fordi, det ikke er stærkt og overbevisende nok.

Dit hvorfor er kilden til din motivation. Når f.eks. atleter står op kl."alt-for-tidligt-om-morgenen", også om vinteren, gør de det fordi NOGET - fordi de vil løbe til OL, eller fordi de skal et-eller-andet vigtigt. Noget, der er så vigtigt, at de vil betale prisen for at komme i mål.

OM ANNE MARIE VALENTIN

Jeg hedder Anne Marie og er Oestrogens karriererådgiver.

Jeg ejer www.intojob.dk som hjælper mennesker videre i karrieren.

I 2010 sagde jeg mit job op, fordi det ikke længere stemte overens med mine værdier og prioriteter. Jeg oplevede mig selv gå på job hver dag og ikke være glad. Derfor sagde jeg mit job op og blev selvstændig.

I dag har jeg en strålende forretning og rådgiver (mest) kvinder ift. deres fremtidige karrierevalg. - Uanset om de er opsagt eller blot i tvivl om de er på deres rette hylde. De fleste af mine kunder vælger et karrieretjek midt i karrieren for at sikre, at de er på vej det rigtige sted hen.

Jeg har de sidste 13 år arbejdet med karriererådgivning i forskellige virksomheder.
Derudover er jeg uddannet NLP Master, certificeret coach samt Passion-coach.

Jeg glæder mig til at udfordre dig og være din sparringspartner i dit Karriere-univers samt give dig nye begreber og input ifht din karriere og dit jobliv.

Tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev her og få flere gode råd og muligheder.

Vil du det?
Er der noget du vil så meget, så du gør det, der skal til? Også selvom det, der skal til, ikke nødvendigvis er noget, du har lyst til?
Når en atlet står op om morgenen om vinteren, er det ikke altid, fordi han har lyst, men fordi han kender sit hvorfor; sin motivation for at stå op og løbe i mørke.

Hvad "tåler" du, fordi der er noget ,du virkelig gerne vil?
Og er du villig til at fejle og alligevel rejse dig op og gå videre - fordi du bare vil?

Jeg har en kunde som har fundet sit hvorfor. Hun tjener ikke mange penge lige nu i sin egen forretning, men hun vil i mål og gør de indsatser, der skal til, fordi hun vil finde de kunder, der har brug for hendes ydelser, og lige nu koster dét, at hun ikke tjener penge. Det tåler hun, fordi hun vil!

Du gør det garanteret allerede …
Tænk over, hvad du allerede gør, selvom det "koster" noget, fordi der er noget, du gerne vil - og overfør det så til dit karriereliv.

Måske står du op om morgenen og løber en tur i mørke, fordi du vil kunne løbe det forårsløb eller fordi, du vil være i god form både sommer og vinter.

Da jeg i sin tid læste NLP, lavede vi en øvelse, der hed visuel squash. Den handler netop om, at hvis du kan på ét område af livet, så kan du overføre ressourcerne til et andet område.

Så gå nu efter det, du gerne vil, på jobbet …

Eller bed om hjælp - for hvad kan være vigtigere end dét, DU gerne vil?

Held og lykke!

Anne Marie Valentin

Hvordan bliver de næste tre måneder i dit liv?

Få udarbejdet et personligt sæson-horoskop og se, hvad der venter DIG lige om hjørnet. Det koster kun 165 kr.

Køb dit horoskop her

Læs også