https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/marts/jobprim.jpg
Karriere og penge

Karriere: Er du det rigtige sted?

3. april 2014
af karriererådgiver Anne Marie Valentin
Foto: All Over og privat
Er du i det rigtige job, eller spilder du dine ressourcer? Hvis du ikke er glad de fleste dage, er du nok det forkerte sted. Læs sidste nyt fra karriererådgiver Anne Marie Valentin.

Inspireret af et fantastisk kursus i Californien og et "Oprah" magasin på vej hjem i flyet i går, handler mit indlæg denne gang om, hvad DU gerne vil beskæftige dig med hver dag og om du gør det?

OM ANNE MARIE VALENTIN

Jeg hedder Anne Marie og er Oestrogens karriererådgiver.

Jeg ejer www.intojob.dk som hjælper mennesker videre i karrieren.

I 2010 sagde jeg mit job op, fordi det ikke længere stemte overens med mine værdier og prioriteter. Jeg oplevede mig selv gå på job hver dag og ikke være glad. Derfor sagde jeg mit job op og blev selvstændig.

I dag har jeg en strålende forretning og rådgiver (mest) kvinder ift. deres fremtidige karrierevalg. - Uanset om de er opsagt eller blot i tvivl om de er på deres rette hylde. De fleste af mine kunder vælger et karrieretjek midt i karrieren for at sikre, at de er på vej det rigtige sted hen.

Jeg har de sidste 13 år arbejdet med karriererådgivning i forskellige virksomheder.
Derudover er jeg uddannet NLP Master, certificeret coach samt Passion-coach.

Jeg glæder mig til at udfordre dig og være din sparringspartner i dit Karriere-univers samt give dig nye begreber og input ifht din karriere og dit jobliv.

Tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev her og få flere gode råd og muligheder.

På omtalte kursus var jeg sammen med 600 entusiastiske mennesker, som have valgt at starte deres egen business, fordi det gir dem mere tilfredsstillelse end at være i et halvdårligt lønmodtagerjob. Og det gør det også for mig.
Dermed ikke sagt, at et job som lønmodtager behøver være "forkert", men hvis du ikke er glad de fleste dage, så er det forkert!

Jeg tror på, at du har svarene indeni dig selv, og jeg pirker til dig i hvert indlæg.
Er du glad for din hverdag og dit job? Og hvorfor gør du det, du gør?

Det er vanvittigt vigtigt, at vi bruger vores arbejdstid, hvor det giver mest mening, både for os selv og for vores omgivelser. Ellers spilder vi vore ressourcer. Det synes jeg ikke, vi kan være bekendt, når vi har dette fantastiske liv og selv kan bestemme det meste; synes du, at du kan det?

Hvis du er i det rigtige og meningsfulde job, så er du måske træt hver dag, når du kommer hjem. Men du er også glad, du er brugt og alligevel energifyldt, fordi du har gjort noget meningsfyldt for dig selv og andre.

Hvis du er træt og trist, føler dig drænet og afkræftet i dit jobliv, så er du ikke det sted i din karriere, hvor det gir mening; sandsynligvis hverken for dig selv eller andre!

Hvis du er drænet eller stresset, er du sandsynligvis træt hver dag og glæder dig sjældent til mandag morgen.

Mange af mine kunder er drænede, nogle er opsagte; andre tager selv ansvar for deres jobliv ved at kontakte mig, fordi de er utilfredse. Og dem, der er opsagte, er ofte nærmest lykkelige for at få en ny chance i joblivet. Mange, rigtig mange, er ligefrem taknemmelige for at være blevet sagt op, fordi de ikke havde turdet stoppe af sig selv; kender du det?

Hvis du er "der", så gør noget - og vent ikke på, at nogen gør noget for dig…. for hvis der skal ske noget nyt i dit liv, skal der komme noget nyt ind i dit liv eller noget nyt ud af dig!

Om ikke andet - og mens du venter - så drej dit job i en retning, hvor du får mere energi. Så bliver du også mere effektiv.

Vi ses - snart…

Køb det i Shoppen!

Læs også