Taylor Swift and Travis Kelce
Karriere og penge

Hvad gør man for at undgå ivrige fans? Taylors Swifts flirt har svaret. Og det er dyrt. Sindssygt dyrt

19. oktober 2023
Af Signe Larsen
Foto: Tyja Mape/Backgrid/Ritzau Scanpix
Den amerikanske fodboldspiller Travis Kelce har på bare få uger måttet indse, at det kommer med en pris at date Taylor Swift.

Der er ingen tvivl om, at Taylor Swifts magtfaktor er stor. Virkelig stor.

For nylig begyndte rygter at florere om, at popikonet var begyndt at date den amerikanske fodboldspiller Travis Kelce, som spiller for NFL-holdet The Kansas City Chiefs. Det satte hurtigt internettet i kog.

Vi har tidligere beskrevet, hvordan Taylor Swift-effekten fik både salgs- og seertal til at skyde i vejret, når hun heppede under kampe fra tribunen.

Også Travis Kelce selv har høstet frugterne af Swifts' indflydelse og popularitet. Blandt andet har han fået mere end en million nye følgere på Instagram på få uger.

Nu har han ifølge det amerikanske medie TMZ også købt en ny, kæmpestor og ekstremt dyr luksusvilla – og en af årsagerne til det skal også findes i relationen til Taylor Swift.

For selv om det ikke engang er bekræftet, at de to dater, så har han måttet indse, at hans hidtidige boligsituation ikke har været privat nok.

Lavpraktisk betyder det, at hans hus eftersigende var blevet til en turistattraktion.

Ifølge TMZ dukker fans op i tide og utide for at få et glimt af fodboldspillerens hjem – formentlig med håbet om at spotte Taylor Swift i samme ombæring.

Ifølge mediet blev det alt sammen for meget og for ubehageligt for Travis Kelce, der nu i stedet har købt en villa i et indhegnet boligområdet.

Huset skulle være intet mindre end 16.000 kvadratmeter stort med blandt andet seks soveværelser og badeværelser, have tilhørende pool samt tennis- og minigolfbane.

Alt sammen til det svimlende beløb af lige under seks millioner dollars, svarende til cirka 42,5 millioner danske kroner.

De to stjerner er på det seneste blevet spottet hånd i hånd ved flere lejligheder, og vi hepper selvfølgelig på Taylor og kærligheden. Nu har de i hvert fald plads nok til at udforske relationen bag lukkede døre.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også