https://imgix.femina.dk/media/a8c6e70fa6dc45f7a5ea26d84060d48f.jpg
Træning og kost

Skal DU med til cykelløbet Ritter Lady Classic?

4. juni 2012
af Charlotte Hallbæck
Foto: Ritter Lady Classic
Det er topmoderne at træde i pedalerne, og nu er det på tide at give mændene baghjul! Er du frisk, har du nu chancen for at komme med ud på en sej cykeltur. Søndag den 24. juni afholdes den første udgave af cykelløbet Ritter Lady Classic med en distance på 131 km.

Det er sundt, udfordrende og helt fantastisk - og så er cykling for øvrigt også en fremragende sport for de kvinder, der ikke vil gå ned på udstyr (lidt ligesom accessories ;)).

Derfor er FEMINA nu blevet samarbejdspartner til dame-cykelløbet Ritter Lady Classic. Har du mod på frisk luft og vind i håret, så meld dig til løbet, der afholdes for første gang søndag den 24. juni. Løbet er en kvindelig pendant til det årlige cykelløb Ritter Classic. Meningen med løbet er, at Ritter Lady Classic skal vokse til at blive et af Danmarks største og bedste motionscykelløb KUN for kvinder.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/12d24c79437c4cbdaa580011ecab84c5.jpg


Plads til alle typer cyklister

Og du skal ikke fortvivle, hvis du ikke ejer det sidste nye skrig af en racercykel eller har samlet på udstyr i flere år. Løbet er nemlig opdelt i tre forskellige startgrupper - Elite, Supermotionist og Motionist. Det er gjort, så der er plads til alle kvinder - uanset deres sportslige ambitionsniveau.

Motionistgruppen følger færdselsloven og kører efter skiltningen på ruten. De bliver samtidig guidet sikkert på vej af hjælpsomme kontrolposter langs ruten. Gruppen er for piger og kvinder, der gerne vil køre i et roligt tempo og på alle typer af cykler.

Supermotionisterne kører lidt hurtigere, men følger også færdselsloven med hjælpsomme kontrolposter og skiltning af ruten. Melder du dig til denne gruppe, vil du typisk køre på en citybike eller en lidt lettere cykel.

Elitegruppen kører på lukkede veje og med politieskorte. Her er kun racercykler tilladt.

Ritter Lady Classic har en distance på 131 km., og start- og målområde er ved City2 i Taastrup på Sjælland.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c305697857b74b9abb8d406a2dba00d8.jpg

Vil du læse mere om Ritter Lady Classic eller tilmelde dig løbet, så gør det på www.ritterladyclassic.dk

Du kan også se mere på www.facebook.com/ritterladyclassic

Læs også