https://imgix.femina.dk/media/52f7391a7f2645eea408076fe36fd4a7.jpg
Træning og kost

Gør din sunde livsstil til en fest

27. april 2012
af Caroline Fibæk
Foto: Colourbox
De dér løftede pegefingre virker jo ikke – sundhed bør være festligt og inspirerende. Det gør det i hvert fald lettere at holde motivationen. Her får du 5 måder at gøre din sunde livsstil til en fest på

Køb ind efter regnbuens farver
Gør det sjovt at handle ind til dine sunde vaner. Få indkøbskurven til at sprudle af farver og eksotiske dufte. Prøv at arrangere dine varer i farveorden - det ser imponerende ud på transportbåndet ved kassen.

Eksotiske sager
Prøv noget nyt. Køb grøntsager, du aldrig har smagt før, og gå på opdagelse i de eksotiske frugthylder i supermarkedet. Tag på opdagelsesrejse i en helsekostbutik. Prøv nye superfood-snacks, du aldrig har prøvet før. Tilmeld dig prøvetimer på nye motionsformer, som du måske end ikke har hørt om før. Gør din nye livsstil til en opdagelsesrejse, og vær nysgerrig på alle de nye muligheder.

Leg dig til motion
Find motionsformer, som du holder af og nyder, så du kommer til at elske at bevæge din krop. Dans, sjipning - måske hulahop. Tænk alle muligheder igennem, og vælg ud fra, hvad der er sjovest.

5 sunde sager der booster din forbrænding

Farver
Lav mad efter regnbuens farver. Der er ikke noget mere demotiverende end at se på en omgang udkogte grøntsager og grå ris. Find opskrifter, som også SER indbydende ud, og sørg for, at der både er rødt, gult, grønt, violet og orange på din tallerken. Pynt din mad med festligt tilbehør.

Find sundere erstatninger for usunde vaner
I stedet for at nægte dig alle dine gamle usunde vaner, så find nye, sundere versioner af dine gamle livretter. Hvilke usunde sager frister dig mest? Måske kan du lave en is af frossen frugt, som du blender til en cremet sorbet?

4 gode grunde til at spise mere chokolade

KOM MED TIL FEMINA SENSOMMERLØB

Vi løber i Købehavn, Slagelse, Aarhus og Aalborg i september

Du får:

• Deltagelse i løbet – vælg mellem 5 km løb, 10 km løb eller 5 km gåtur • Registrering af din personlige tid • Løbetrøje fra New Balance, værdi 349 kr. • Goodiebag med smagsprøver og gaver fra vores sponsorer • En festlig dag med masser af oplevelser på scenen og på løbspladsen • Mulighed for at tilkøbe sandwich og salat fra Cofoco i forvejen. LÆS MERE HER

https://imgix.femina.dk/bundbanner-artikel_2.jpg

Læs også