https://imgix.femina.dk/media/112e71593ff2495eb08d45bc84d5861a.jpg
Stil

Medina forfører med smykker

15. marts 2012
af Nicola Voss
Foto: Kranz og Ziegler
Det er ikke kun på musikhimlen at Medina funkler. Hun lægger nemlig ansigt og krop til Kranz & Zieglers forførende nye smykkekollektion

-Jeg har en mening om tingene, og jeg skal kunne stå inde for både de ting, jeg laver, og det indtryk, jeg efterlader, af mig selv. Kranz & Ziegler laver rigtig mange smykker, som jeg har lyst til at tage på - ikke kun til en fotoskydning. Smykker, som jeg virkelig synes er noget for sig, og som jeg får lyst til at mikse med tøj og sko, så det giver den effekt, jeg gerne vil opnå,' siger Medina.

I 2010 var Medina første gang model for Kranz & Ziegler, dengang med fokus på det danske marked. Med den succes, Medina har opnået internationalt, har det været oplagt at genoptage samarbejdet, idet Kranz & Ziegler nu også er mere internationalt orienteret. Ud over Europa er USA et marked med stort potentiale og fokus for både den talentfulde sangerinde og det succesrige smykkefirma.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/3bc1cadf38824a188417108a85f442b5.jpg

Kreativ direktør Mads Ziegler er meget glad for samarbejdet og siger:

-Medina har formået at slå igennem med sin musik og har samtidig opnået status som stilikon. Hos Kranz & Ziegler er vi imponerede over Medinas kunstneriske præstationer og den personlighed, som skinner igennem.' Medina har blandt andet ligget nummer et på den amerikanske dance chart liste, og hun har haft stor succes i både Storbritannien og Tyskland.

Kranz & Ziegler har lavet kvalitetssmykker i ægte materialer siden 2003.Se de smukke smykker her

Guide til smykkestyling: Sådan vælger du de rigtige smykker

Designersko til større fødder

Sådan gør du din mand god i sengen

Prøv Feminas løbeplanner

Læs også