https://imgix.femina.dk/media/fa7780e14fb0463b92109daef3c674bc.jpg
Stil

Lad ”taskerne” hænge og støt brysterne med FEMINA

10. oktober 2011
af Redaktionen
Støt kampen mod brystkraft og glæd en af de mange kvinder, du er

De fleste kvindetasker "hænger" forskelligt, men alle kan rammes af brystkræft. Den barske sandhed er nemlig, at 1 ud af 9 danske kvinder får diagnosen brystkræft.

Med en LA-taskeholder støtter du både dine "tasker" og brysterne med 10 kr. pr. solgt taskeholder. Kom med i kampen for kræftfrie bryster. STØT nu.
FEMINA sætter i oktober måned fokus på brysterne og anbefaler alle at støtte "taskerne" ved at købe en taskeholder. Det ER nemlig fedt at kunne slippe for at sætte sin lækre taske på et sjasket cafégulv eller fortov, når der skal drikkes latte. Eller for at skulle smide den på gulvet eller sidde med den i skødet, mens man nyder en god middag. Så snyd både tyven og bakterierne.

Glæd din mor, søster, svigerinde og dine veninder med den mest unikke værtindegave. De eksklusive kampagnepriser ligger på 79-89 kr. (normalpris 119 kr.-159 kr.) og derudover følger der også en gratis gaveæske samt fin sort opbevaringspose med.

Da kvinders smag er lige så forskellige som vores tasker, støtter du brysterne ved at købe en af følgende tre modeller:
Der er det pink hjerte, som kan betage enhver girly-girl. Men er det lidt for meget, er der også den feminine runde rosafarvede eller den neutrale, klare med similistene; begge kan åbnes og også benyttes som spejl. Så skal du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt du har persille mellem tænderne eller ej, eller hvad du ellers måtte bekymre dig om.
Glæd en af de mange kvinder, du er, eller som du kender. For ligegyldig hvilken kvinde du er, har du helt sikkert et par tasker.

Køb den her.

Læs også