https://imgix.femina.dk/media/cda33677e2cb46ba9592c3d1e911a61b.jpg
Mad

Hakkebøffer med kartoffelsalat

11. juli 2011
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er hakkebøffer med kartoffelsalat. Få opskriften her

400 g hakket oksekød
lidt olie til stegning
salt og peber

ENDVIDERE:
100 g rygeost
100 g drænet yoghurt
500 g kogte nye kartofler
1 bundt radiser i kvarter
1 bundt purløg, hakket

TILBEHØR:
100 g blandet salat
lidt olie og eddike

Form kødet til to eller fire små bøffer, og steg dem i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
Rør imens rygeost og yoghurt sammen. Skær kartoflerne i mundrette stykker, og vend kartofler, radiser og purløg med dressingen. Smag til med salt.
Servér straks hakkebøffer, kartoffelsalat og salat.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/981b28371a784b6ba03fb00c05ad27e7.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/6a80aaac031840189c0b274c41d22146.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/fa4f55d1ca9749cdbadd8f58b00f4c90.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/73d243a6894447b193acd648388bff36.jpg

Læs også