Cæsar de light
Mad

Cæsar de light

13. januar 2011
af Louisa Lorang og Birgitte Nymann
Du kan også bruge dressingen som dip til friske grøntsagsstænger. Få opskriften på cæsar de light her

DET SKAL DU BRUGE:
1 kyllingebryst
en smule olie
salt
90 g parmaskinke

ENDVIDERE:
100 g skyr
1 dl fint revet parmesan
1½ spsk. koldpresset rapsolie
2 ansjoser, finthakkede
1 fed hvidløg, presset
1 tsk. dijonsennep
salt
1 tsk. æblecidereddike
2 hjertesalater, plukkede
200 g cherrytomater i halve
revet parmesan

TILBEHØR:
evt. ristet rugbrød

SÅDAN GØR DU:
Pensl kyllingebrystet med en smule olie, og bag det ved 200° i 15-20 minutter, eller til det er gennemtilberedt. Læg parmaskinken på bagepapir, og rist den i ovnen ved 200° i ca. 10 minutter, til den er sprød. Rør skyr, parmesan, olie, ansjoser, hvidløg og sennep sammen, og smag til med salt og eddike. Vend salaten med dressingen (det er ikke sikkert, du vil bruge
al dressingen). Anret salaten i to dybe tallerkener. Pluk kyllingen, og top salaten med kylling, parmaskinke, tomater og parmesan. Servér straks, evt. med rugbrød til

TIP:
Brug også dressingen som dip til grøntsagsstænger.

FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann.
KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENE

RELEVANTE LINKS

https://imgix.femina.dk/legacy/media/95b872117e1747d1a0c6bf35b77acc1a.jpg
Løbeskole
https://imgix.femina.dk/legacy/media/bbd11f07715748758de82b2d55ae7f96.jpg

Læs også