
Forretter
Smuk, sund og slank(ere) på 5 uger (uge 1)
8. juni 2010af Birgitte Nymann og Louisa Lorang
Har du 5 uger? Så har vi et sundt, slankt og supergodt tilbud til dig. En udførlig madplan MED opskrifter og tilhørende tips til en sundere og slankere hverdag. Velkommen til FEMINAs unikke koncept med 100% powerfood!
* Flad mave
* Slank krop
* Smuk hud
* God forbrænding
* Mere energi
* Et bedre liv
Birgitte Nymann og Louisa Lorang

- Birgitte Nymann: Bestsellerforfatter, personlig træner, sundheds- og slankeekspert
- Louisa Lorang: Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter
UGE 1
1. dag
MORGEN: Vågn-op juice ogSkyr med knas FROKOST: Boghvedeboller og
Kyllingesalat EFTERMIDDAG: Mysliboller og smør
eller god ost AFTENSMAD: Lynstegt broccoli SEN AFTEN: Vand, urtete
2.dag
MORGEN: Spinatbrød og2 kogte æg FROKOST: Heart club-sandwich EFTERMIDDAG: Knækbrød de luxe AFTENSMAD: Lammespyd med kikærter SEN AFTEN: Vand, urtete
3. dag
MORGEN: Knækbrød og4-5 skiver skinke og
en skive god ost FROKOST: Rejemad EFTERMIDDAG: Et stk. frugt og
10 mandler AFTENSMAD: Lyntomatsuppe SEN AFTEN: Æblekage
4. dag
MORGEN: Omelet med svampe FROKOST: Cæsar de light EFTERMIDDAG: Mysliboller ogmandlesmør AFTENSMAD: Kylling i stærk karry SEN AFTEN: vand, urtete
5. dag
MORGEN: Quinoaklatkager FROKOST: Salatruller EFTERMIDDAG: Bananshake AFTENSMAD: Fiskepakker SEN AFTEN: Vand, urtete
papajasalat og
omelet FROKOST: Små porretærter EFTERMIDDAG: Papajasalat AFTENSMAD: Svinekoteletter med rødbedesalat SEN AFTEN: Chokolade-rødvins-sorbet
Go green-juice FROKOST: Gazpacho og
valgfrit kød eller fisk EFTERMIDDAG: Go green-juice AFTENSMAD: Lynstegte rejer SEN AFTEN: Myslibar
6. dag
MORGEN: Go green-juice ogpapajasalat og
omelet FROKOST: Små porretærter EFTERMIDDAG: Papajasalat AFTENSMAD: Svinekoteletter med rødbedesalat SEN AFTEN: Chokolade-rødvins-sorbet
7. dag
MORGEN: Pandekager ogGo green-juice FROKOST: Gazpacho og
valgfrit kød eller fisk EFTERMIDDAG: Go green-juice AFTENSMAD: Lynstegte rejer SEN AFTEN: Myslibar
Alle opskrifter er til 2 personer.
Klik på linket for at få opskriften
RELEVANTE LINKS