1. Frikadeller: Rør kødet sammen med mælk og æg. Pil og riv løget fint. Skræl og riv ingefær. Rør løg og ingefær i farsen sammen med mel, koriander, chili, salt og peber. Form kødet til frikadeller, og steg dem i olie på en varm pande.
2. Nudelsalat: Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Lad dem dryppe godt af i en sigte. Rens og snit forårsløg. Bland nudler, forårsløg, olie, sojasauce og koriander sammen, og servér som tilbehør til frikadellerne.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Kylling i karrysauce med grønne bønner - Få opskriften her
Onsdag: Fyldte laksefileter med tigerrejer og spinat - Få opskriften her
Torsdag: Kødsauce med grøntsager og kinaradisepasta - Få opskriften her
Fredag: Portobello-burger med syltede rødløg og grove fritter - Få opskriften her