https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/09/37/yogatimen/yogatimen-stor.jpg
Sundhed

Yogatimen.dk: Nyt site til dig der elsker yoga

16. september 2012
af Charlotte Haalbæck
foto: Panthermedia
Er du allerede bidt af yoga – eller vil du gerne blive det? Så tjek det nye site yogatimen.dk, som guider dig ind i yogaens verden

Har du svært ved at finde rundt i alle de forskellige yogastillinger? Eller kender du ikke noget til træningsformen endnu?

Så skal du klikke ind på det nystartede website yogatimen.dk, der er et online yogastudio med træningsvideoer, yogashop, tips og artikler.

Saseline Sørensen er yogaunderviser i videoerne på sitet sammen med FEMINAs sundhedsredaktør Karen Pallisgaard. Karen har puslet med ideen om et yogasite on-the-go igennem et stykke tid, og hun glæder sig til dele sin passion med andre yoga-interesserede.

LÆS MERE: Er du i tvivl om, hvad du får ud af at dyrke yoga, så få svaret her.

-Yogatimen.dk er født ud af min personlige passion for yoga. Udover at jeg underviser i det og elsker at dyrke de fysiske stillinger, så er yoga jo så meget mere: Det er levevis, der lærer dig til at tage ansvar for dig selv, dine følelser og dine handlinger. Gang på gang sender yoga dig en tur tilbage til dig selv og din krop, og det er der kæmpe behov for i en verden med mega drøn på, hvor flere og flere kollapser - kropsligt som mentalt, forklarer hun.

En god ven

Karen Pallisgaard har dyrket yoga i mange år, har flere uddannelser som yogainstruktør, og så bruger hun selv yogaen som en afleder, når livet byder på lidt for mange udfordringer.

-Yoga har været min bedste ven gennem stress, skilsmisse og i forhold til at leve mere ærligt og sjovt. Så jeg brænder for at få kommunikeret yoga bredt ud, så vi alle kan få gavn af dens teknikker og såre simpelt få et gladere liv, hvor vi lytter til og lever fra hjertet. Det er selvfølgelig en lang proces, og den starter i det små. Men det er rejsen, der er spændende - og yogatimen.dk er et godt sted at starte den, hvis du vil inspireres til at opdage og udvikle dig selv, siger Karen Pallisgaard.

Videoerne på yogatimen.dk er designet til, at du kan træne præcis hvor, og hvornår det passer dig. Det koster 20 kroner købe en video, som du kan træne til lige så meget og lige så længe, du har lyst.

Gratis sunde tips på facebook?

Vil du gerne have gratis sunde tips direkte på facebook? Så vær med i sundhedsgruppen, som er resultatet af et samarbejde mellem SØNDAG, Femina, ELLE, Q og Mad & Bolig. Giv gruppen "Sunde tips - hver dag" et "like" lige her.

Læs også