Annonce
Yoga

Yoga kan gøre dig til en bedre løber

ANNONCE 16. maj 2018
Jep, den er god nok. Den smidighed og styrke, som kroppen får af at dyrke yoga, kan være guld værd på løbestierne.

At dyrke yoga regelmæssigt kan faktisk hjælpe dig til at præstere bedre, når du løber. Det giver egentlig meget god mening, for yoga hjælper dig til øget fokus på vejrtrækningen, styrker muskler og led, giver bedre kropsholdning og fokus på føddernes afsæt. Det kan være med til at styrke din løbestil, så du undgår skader og præsterer bedre med mentalt fokus, balance og restitution. I Fitness World kan du både dyrke yoga og deltage på udendørs-løbehold. 

Styrk din krop med yoga

Med yoga bliver din krop varmet og strakt igennem, og yogaen giver dig en oplevelse af velvære og en styrket og sund krop. I Fitness World kan du dyrke 5 forskellige typer af Body & Mind hold. Blandt andet Power Yoga, som har fokus på styrke, udholdenhed og kredsløbstræning og Hatha yoga, som er en mere mild yoga med langsomme øvelser, stræk og fokus på vejrtrækningen.

Løb under åben himmel med Fitness World 

På holdet Outdoor Running kommer du ud at træne i det fri med intervalløb og øvelser, der forbedrer dit løb. Fitness World har fokus på dit udgangspunkt og hjælper dig med at blive en bedre løber. Der har både intro-hold for dig med ingen løbeerfaring og hold til dig, der er vant til at løbe, og som gerne vil blive hurtigere, bedre eller mere udholdende.

Gør noget godt for dig selv

Fitness World kan hjælpe og inspirere dig til et sundere og mere balanceret liv. For kun 259,- om måneden får du adgang til 159 fitness-centre fordelt over hele landet, og alle kan være med.

LÆS MERE PÅ FITNESSWORLD.COM