Få bedre sex med yoga
Yoga

Få bedre sex med yoga

af Christina Bølling og Thora Makita 6. august 2019
Foto: Shutterstock
Slå to fluer med et smæk – få dyrket yoga, samtidig med at du forbedrer dit sexliv. Her er 3 lette stillinger, der kan spice sexlivet op.

FÅ BEDRE SEX MED YOGA - HER FÅR DU 3 LETTE STILLINGER

 

1. Bjergets stilling. Her står du op med samlede fødder og armene langs kroppen og kigger lige frem for dig. Hvorfor: Denne stilling gør dig groundet, og du mærker din egen kraft. Det er et godt afsæt til at føle sig sexet.  
  2. Skulder-bro. Lig på ryggen med knæene bøjet, så de er på lige linje med dine ankler. Armene ligger ned langs siden, og fingrene er spredt. Løft så din bækkenbund op –  hoved, arme og skuldre bliver i gulvet. Hvorfor: Øvelsen styrker din bækkenbund og kan minimere smerter under sex.  
  3. Barnets stilling. Lig på ryggen, bøj i knæene, så de kommer op til brystkassen, og løft dine fødder op imod loftet. Du skal holde i dine fødder imens. Hvorfor: Her slapper du af og åbner op for din energi.    Kilde: Yoga Journal & Healthline.com   LÆS OGSÅ: Find din yoga-stil   Vidste du, at femina har sin helt egen yogakanal med gratis yogavideoer? Klik her for at komme til ”Hverdagsyoga”-kanalen på Youtube.