https://imgix.femina.dk/media/d7f230d5fc144cc5819ea7189c107b2a.jpg
Træning og kost

XL pakker får os til at spise mere

16. december 2011
af Slankedoktor.dk
Almindelig eller stor? SlankeDoktor, og bliver du medlem her får du både personlig

Almindelig eller stor?
Vores forbrug påvirkes af de mængder og pakker, maden kommer i. Adskillige undersøgelser har vist, at når vores varer kommer i store pakninger, tilbereder vi mere af den, og så spiser vi mere. Hvis vi har en kæmpepakke pasta, vil vi ofte koge mere pasta, og vi vil derfor også spise mere af den.

Læs også: Guide til det sunde pålæg

Tab dig med Q Slank

Kæmper du en evig kamp mod de ekstra kilo? Du er langt fra den eneste, og nu kan du med SlankeDoktor få støtte og opbakning fra et af Danmarks største slanke-communities.

Q Slank er et samarbejde mellem Q og SlankeDoktor, og bliver du medlem her får du både personlig diætist og kostplan, Danmarks bedste kalorieberegner og adgang til over 5000 opskrifter online.

Vil du møde nye bekendtskaber samtidig med du smider de overflødige kilo? Så bliv medlem af Q Slank nu ved at klikke her

Hvordan kan det hjælpe mig?
Vær opmærksom, når du handler ind, og overvej om du virkelig har brug for en jumbopakke pasta. Mange varer, der kommer i større pakninger, får os til at spise og drikke mere. Spørg dig selv næste gang, du køber en kaffe om, du virkelig har brug for en kæmpe-kop, inden du falder for salgstricket. Det kan godt være, at du sparer 4 kroner, men du sparer ikke på kalorierne.

Læs også: Sådan vælger du sundt i supermarkedet

Kilde: (Wansink: "Can Package Size Accelerate Usage Volume?" Journal of Marketing, vol. 60, nr. 3, 1996: 1-14).

Læs også