https://imgix.femina.dk/media/1720f3f780574ac2a739799879051ce4.jpg
Træning og kost

Vægttab gennem netvenner

11. januar 2011
af Redaktionen
Tina skriver sin sidste dagbog om sit Slankedoktor-forløb.

UGE 7

Slankedoktor.dk

Startvægt: 93,7 kg
Vægt denne uge: 89,7 kg
Højde: 165,5 cm
BMI:32,9
Vægttab: 4 kg.

Tina har testet Slankedoktor. Hør hendes oplevelser med slankesitet her.

Samlet vægttab?
Mit samlede vægttab er på 4 kilo, hvilket er okay, ikke helt så meget, som jeg havde forventet men at starte i december er også svært, så er i det store hele egentlig godt tilfreds.

Hvad var dine fordomme om slankedoktor?
Tænkte bare at slankedoktor ikke kunne hjælpe mig, hvordan skulle de det, når det bare var et sted på nettet, men der tog jeg virkelig fejl…..

Hvordan var dine erfaringer med slankedoktor?
Jeg har været super glad for at være der, de har lavet deres side om, hvilket jeg har været rigtig ked af, men jeg håber, det bliver bedre med tiden. "Vennerne" derinde er i hvert falde uundværlige, det er helt sikkert, uden dem ville jeg ikke være så langt.

Hvem vil du anbefale alli/ slankedoktor?
Til dem som godt at lide at være aktive på nettet, forstået på den måde, at jeg syntes du får mest ud af dit medlemskab derinde, hvis du får nogle venner, som kan støtte og bakke dig op, det gør det hele meget nemmere på de svære dage, for dem er der desværre også.

FAKTA

Slank Nu

Vi har fulgt Tina med Slank Nu, hvor både Alli og Slankedoktor blev testet af forskellige kvinder. Tina tester kun slankedoktor.

Slankedoktor.dk

Hvad var det sværeste ved forløbet?
Det tager lang tid at ændre end vane og har stadig rigtig mange dårlige vaner, som skal vendes om til at være en god en, men det kommer lige så stille hen af vejen.

Hvad var det mest positive?
At jeg har tabt mig, og at jeg har fået gang i en masse motion igen, og at jeg har inspireret andre til at tabe sig, det er virkelig fedt.

Hvad vil du gøre nu/have som mål?
Gøre det jeg har gjort indtil nu: dyrke en masse motion og spise sundt og varieret, så skal det nok komme, og jeg har jo lige halvanden mdr. til at nå de 6 kilo inden mit bryllup, men hvis jeg rigtig tager mig sammen, så tror jeg på, at jeg kan nå det.

Tak for denne gang.

Kh Tina

Se også:


Tailleformer fra
Magic Body
Fashion - kun
129 Kr.


"Jeg er dejligt øm i
kroppen"


"Jeg giver ikke op!"

Læs også