https://imgix.femina.dk/media/f093553d171e402fb359fa9311c1477e_5.jpg
Træning og kost

Ugens slankespørgsmål

15. marts 2012
af Karen Pallisgaard
Undgår man sult, når man er på Nupo-kur? Læs med her og se hvad ernæring- og sundhedsekspert Rikke Sloth fra Nupo mener om det

Det er forskelligt fra person til person, men typisk føler man sig mest sulten de første par dage, og så vænner kroppen sig til den nye tilstand, en sådan kur afstedkommer. Mavesækken trækker sig simpelthen sammen.

Kroppen går faktisk ind i en fastelignende tilstand og begynder at omdanne fedt til stoffer, der fremmer mætheden. Desuden indeholder alle Nupo-produkterne fibre og proteiner, som bidrager til, at mætheden tæmmes endnu mere, og kroppen går dermed ikke i alarmberedskab, som det ellers vil være tilfældet, hvis man indtager for få kalorier. Dette bidrager til, at kroppen får ro til at tære på fedtdepoterne, og derfor taber man sig.

Man kan også vælge at kombinere Nupo med almindelig mad på forskellige måder. Det giver godt nok lidt ekstra kalorier, men hvis man føler sig for sulten, når man er på ren Nupo, så kan det være en fordel at spise lidt almindelig, sund mad ved siden af. Man kan f.eks. supplere Nupo med 600 gram frugt og grønt om dagen.

Tilmeld dig til FEMINA Kvindeløb 2012 her

Læs også