https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2012/november/2012-46-tvshop-p.jpg
Træning og kost

TV shop træningsmaskiner, virker de eller ej?

15. november 2012
af Redaktionen
Foto : Nellie Møberg, PR
Vi har alle set de lovende reklamer fra TV Shop og spekuleret på om det også virkelig virker. Q har testet 4 forskellige træningsmaskiner fra TV Shop for at se om de nu også kan holde hvad de lover.

En superenergisk ærkeamerikansk kvinde med mavemuskler af stål toner frem i de irriterende (men dragende!) TV shop reklamer i dit fjernsyn. Hun lover, at DU også kan få drømmekroppen med den flade mave. Endda på blot fem minutter om dage hvis du bruger hendes træningsmaskine.

Men er TV shop træningsmaskinerne virkelig så effektive som de lover? Det får du svaret på nu, hvor Q har testet alle TV shop træningsmaskiner for dig. Men er de virkelig så effektive - træningsmaskinerne? Se med når Q tester 4 forskellige træningsmaskiner herunder.

> Få alle tipsene til at opnå hurtigt vægttab

TV shop træningsmaskiner

Q testede fire forskellige TV shop træningsmaskiner, dem har vi listet herunder;

Mini Ab Circle:
Kun tre minutters træning med TV shop træningsmaskinen, Mini Circle, modsvarer 100 almindelige mavebøjninger, og du forbrænder mere end dobbelt så mange kalorier.

Reviber plus vibrationstræner:
Hos Livingintime.dk, som sælger denne TV shop træningsmaskine, lover man effektiv træning af særligt ben, balder og mave. Vibrationstræneren skulle styrke muskler og knogler, forbrænde kropsfedt og øge blodcirkulation og stofskifte.

Ab Doer Twist:
Med denne tv shop træningsmaskine kan du, ved hjælp af øvelser opbygge muskelmassen, opstramme mave- og rygmuskler og forbrænde kalorier - det hele på én og samme gang, så du får gode resultater på kortere tid.

Abtronic X2:
På kun ét minut sker der mindst 400 muskelsammentrækninger med dette vidunder af en TV shop maskine, og derfor kommer du til at mærke, hvordan Abtronic X2 former dine mavemuskler, og du vil kunne se fantastiske resultater efter nogle få ganges træning.

> Læs også : her er 15 grunde til DU ikke taber dig!

Læs dommen af disse fire TV shop træningsmakiner herunder:

Læs også