https://imgix.femina.dk/media/6c8b793b57d0406bb8724639c8eb4b06.jpg
Træning og kost

Tilmeld dig SlankeDoktor.dk og få en smart slankevægt for 0 kr.!

1. marts 2011
af Slankedoktor.dk
Køkkenvægt med kalorieberegner - nemmere kan det ikke blive! Melder du dig til slankedoktor.dk i dag, får du en smart køkkenvægt og god hjælp til at komme godt i gang med dit vægttab

Når du starter dit vægttab og gerne vil vide, hvor mange kalorier, der er i din mad, kan det være rart med en rigtig god køkkenvægt. Med den kan du veje din mad og på den måde finde det korrekte antal kalorier for netop din portion.

Melder du dig til slankedoktor.dk som enten PLUS- eller INTENSIV-medlem får du en køkkenvægt GRATIS. Basismedlemmer kan tilkøbe den for 99 kr. Vægten har en værdi af 249 kr.

SlankeDoktor.dk anbefaler den smart køkkenvægt, der udover at kunne veje maden også kan fortælle om det næringsindhold, maden har. Stiller du for eksempel en portion havregryn på vægten og taster cifret for havregryn ind, så vises der, hvor mange kalorier, kulhydrater, proteiner og fedt det indeholder.

Vægten kan, hvis man ønsker det, huske hele dagens indtag, og det er rigtig smart, når du skal holde kalorieregnskab. Der er næsten 1000 fødevarer kodet ind i vægten, og der medfølger manual og fødevareliste.

Chefdiætist for SlankeDoktor.dk, Lisa Bolting mener, at vægten kan være med til at give en "aha-oplevelse", når portionernes kalorieindhold vises:

"Hvis du synes, det er sjovt at lave beregning på din kost, vil denne vægt være en let genvej til, at du kan finde ud af, hvor meget der er i de portioner, du normalt spiser. Måske bliver du overrasket. Finder du ikke lige den mysli eller det rugbrød du plejer at vælge, kan du altid finde noget, som ligger tæt på".

Læs også