https://imgix.femina.dk/media/c6b2598d7a774f2cb74f253601b7d220.jpg
Træning og kost

Tilfreds med bikiniformen?

28. juli 2011
af Søndags sundhedspanel
foto: shutterstock
Her er nogle forslag til træning, du kan lave spontant. Vær ikke så fokuseret på, hvor meget du forbrænder ved de forskellige former, men gå efter det, du synes er sjovt, og hvor du både får pulsen op og godt med sved på kroppen!

Vær ikke så fokuseret på, hvor meget du forbrænder ved de forskellige former, men gå efter det, du synes er sjovt, og hvor du både får pulsen op og godt med sved på kroppen!

Er du tilfreds med bikiniformen?

Eller bander du over, at du glemte at lave maveøvelser hele vinteren - og hele foråret...?

Maveøvelser kan selvfølgelig ikke gøre det alene. Det handler, som altid, om et godt forhold mellem sund kost, god nattesøvn, sund livsstil og træning.

Du skal både forbrænde kalorier ved konditionstræning og styrke din krops muskler for at få den rette effekt.

SlankeDoktor.dk

På SlankeDoktor.dk får hjælp til at starte en sundere og slankere livsstil af professionelle diætister. Et basismedlemskab koster 59 kr.

Læs mere HER.

Skal du i rigtig god form, skal du træne regelmæssigt, 3-5 gange om ugen, afhængig af intensiteten.

Her er nogle forslag til træning, du kan lave spontant.

Vær ikke så fokuseret på, hvor meget du forbrænder ved de forskellige former, men gå efter det, du synes er sjovt, og hvor du både får pulsen op og godt med sved på kroppen!


Træningsforslag

1. Løbetræning er noget af det nemmeste du kan gøre! Løb gerne i intervaller, så kommer du hurtigere i god form, og du forbrænder mere ved intens intervaltræning end ved løbeture i jævnt tempo.

2. Sjipning er også en effektiv måde at forbrænde kalorier, da du bruger store dele af kroppen, når du sjipper. Men det er hårdt!

3. Cykeltræning er også god konditionstræning, hvor du undgår den stødbelastning, der opstår ved både løbetræning og sjipning!

4. Træning med hula-hop ring sætter gang i din forbrænding, og samtidigt får du trimmet taljen!

5. Styrk din muskelmasse. Det er vigtigt at vedligeholde og gerne forøge muskelmassen. Dels for at styrke kroppen generelt, og dels fordi øget muskelmasse betyder øget forbrænding.

Læs også