https://imgix.femina.dk/media/a8b51f82f3bb480984e98964d74e52c0.jpg
Træning og kost

Tab dig i vinterferien

19. februar 2010
af Redaktionen, SlankeDoktor.dk
Vinterferie betyder som regel masser af hygge med børnene- men det behøver ikke at ødelægge dit vægttab. Vi har fundet 7 sjove vinter-ferieaktiviteteter som du kan udføre med god samvittighed!

1. Biograftur: I vinterferien boomer biograferne med film til børnene. Men du tøver måske med at tage i biografen, fordi du frygter de usunde fristelser. Men du skal ikke lade de usunde snacks franarre dig og ungerne fra en sjov biograftur. Tag dine egne sunde snacks med hjemmefra: bland en pose nødder og rosiner - de vil med garanti dække din sukkertrang. Skift de fede biografpopcorn ud med hjemmelavede med minimal olie og byt colaen til en flaske vand.

2. Svømmehal: En tur i svømmehallen giver rig mulighed for at forbedre konditionen, tone musklerne og øge kalorieforbrændingen. Svøm et par baner, mens børnene leger i vandet, og du kan forbrænde 525 kalorier i timen. Du kan også lege med på børnenes aktive lege i vandet, hvor du har mulighed for at forbrænde hele 750 kalorier på en time.

3. Børnelege: Gå i barndommen med ungerne, og de vil elske dig for det. Tag fat på de gode gamle børnelege som stoledans eller stopdans. Efter en times leg garanterer vi dig sved på panden, sjov med børnene og mulighed for 375 forbrændte kalorier!

4.Kælke: Hiv kælen ned fra loftet og tag ungerne med ud til de gode bakker. Du kan forbrænde 468 kalorier på en times kælkeri.

5. Bygge snemand: Du byggede sikkert masser af snemænd i din barndom og det er altså ikke blevet mindre sjovt. Så hiv ungerne med ud i sneen og forbrænd op til 402 kalorier i timen.

6. Stå på skøjter: Find skøjterne frem fra gemmerne og tag børnene med ud på isen. Når du skøjter kan du nemlig forbrænde 468 kalorier i timen samtidigt med, at du toner dine muskler i læggene, lår, baller og mave.

7. Ski: Alt sneen er en oplagt mulighed for at stå på ski hjemme i Danmark. Her har du mulighed for at tabe 375 kalorier i timen.

(Beregningerne er baseret på en person med en vægt på 75 kilo)

TILMELD DIG FEMINA SLANKEKLUB HER

Læs også:

Læs også