https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/september/allevoprim.jpg
Træning og kost

Sundhed: Lidt lækkert og lovligt!

26. september 2013
af Lonnie Kjer
Foto: All Over
250.000 danskere lider af laktoseintolerance, og nu disker Allévo som de første op med kalorie- og laktosefri produkter til dig, der vil væk fra laktosen – eller spare på kalorierne.

Det er efterhånden en velkendt kliché; men i en travl hverdag kan det være nemt at ty til de nemme løsninger, der ofte er usunde. Allévo tilbyder nemme løsninger til den travle hverdag, der både er sunde, smagfulde og med et lavt kalorieindhold.
De to nye laktosefri produkter indgår i porteføljen på i forvejen 14 produkter, der både kan bruges til at opnå et vægttab eller blot som en del af en sund livsstil, og så er de ikke kun til dem, der er laktoseintolerante.

Latte uden kalorier
Hvad med en Caffe latte med 200 kalorier? Eller en Chokoladebar med mandler og havsalt for nogenlunde det samme? Begge dele kan være en snack eller et mellemmåltid, men de kan faktisk også helt erstatte et måltid.

OM LAKTOSEINTOLERANCE
Det betyder nedsat evne til at fordøje laktose, som er det sukker, der naturligt findes i mælk.

Tilstanden skyldes, at kroppen producerer for lidt af det enzym, laktase, der skal til for at fordøje laktose.

Hvis kroppen ikke producerer nok laktase, kan laktosen ikke fordøjes ordentligt. Det giver mavesmerter, oppustethed og diarré. Omkring 3-6 pct. af danskerne er laktoseintolerante.

Laktoseintolerance er ikke det samme som mælkeallergi.

Kilde: Sundhed.dk

Et spørgsmål om livsstil ...
Og selv om Allévos produkter er gode for sidebenene, er det vigtigt for Allévo ikke kun at blive anset som slankeprodukter, men snarere som et livsstilsvalg.
"Det er vigtigt for os, at Allévos produkter egner sig til alle. Hvad end man vil tabe sig eller vedligeholde vægten. Derfor har vi også valgt at lancere laktosefri produkter til de mennesker, der enten ikke kan tåle laktose eller ikke ønsker det i kosten," udtaler produktchef for Allévo Danmark, Christel Skotte Gerbaulet.

Godt for vægten
Til Allévos produktfamilie hører, udover de nye laktosefri produkter, også en række velsmagende shakes, supper, barer, drikkeklare drikke samt kostfibre-kapsler, der alle kan indgå i et vægttabsforløb og som en del af en sund livsstil. Og det kan man tilsyneladende roligt gøre. Pulverkure er demlig langt bedre end deres rygte, fordi de indeholder alle vitaminer og mineraler, vi har brug for.

Deltag i konkurrencen om produkterne her!

Så skal der trænes! Køb din sports-BH i Shoppen!

Læs også