https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/september/kate-prim.jpg
Træning og kost

Stjernerne om stjernerne: Kate Middleton

20. september 2012
af Malene Fich Weischer/Lejla Lindholm Christensen
foto: All Over
Det har været en hård uge for Englands kronprinsesse, Kate Middleton. Men hvordan klarer hun det? Og er der en familieforøgelse på vej? Se, hvad astrologen kan fortælle om Kate Middleton.

"Kate er en stenbuk-kvinde og født en dag, hvor Månen stod i Krebsens tegn og med skæbneplaneten Saturn stående i den sidste del af Vægt. Det fortæller bl.a. at hun er en alvorlig ung dame, som tager ansvar og pligter på en samvittighedsfuld måde. Hendes horoskop viser på flere måder, at hun kommer til at have et liv med masser af store og ansvarsfulde opgaver. "

Kontrol er vigtig
"Hun vil altid gøre sit yderste for at vise, at hun har check på og kontrol over sig selv. Nogle af aspekterne viser dog også, at hun mange gange vil bruge oceaner af krudt og energi på at bevare denne kontrol. Alligevel vil hun komme ud for situationer, hvor hun rent faktisk gør bedst i at tage sine opgaver og sin situation med et smil. Hendes byrder kan veje tungt på hendes skuldre. Med Månen i Krebs er hun god til at tilgodese andres behov, uanset om det er hendes mand, familie, eller mennesker omkring sig."

Hvordan bliver dit eget liv de næste 12 måneder? Få et personligt årshoroskop, udarbejdet af Lejla Lindholm Christensen på 12-15 sider. Det koster 500 kr. Se mere hér

Harmoni i forholdet
"Prins William er født i Krebsens tegn, ligesom sin mor Prinsesse Diana. Idet Kate er født en dag, hvor Månen stod i Krebs indikerer dette, at de sammen ønsker at skabe et godt og solidt fundament for et familieliv. I astrologiens verden ser man ofte at Sol og Måne i samme tegn hos partnere er lidt a la Ying/yang, dvs. harmonisk."

Familieforøgelse på vej
"Skæbneplaneten er 29 år om at gå rundt i et horoskop, og at den netop nu har gået sin første runde i Kate's horoskop. Saturn står netop nu på himlen samme sted og fortæller dermed, at dette efterår bringer noget skæbnebetonet over sig.
Saturn står i et aspekt til Månen, som bl.a. symboliserer moderskab, familieliv, næring, omsorg, og hjemlige forhold. Derfor er der en meget stor sandsynlighed for at Kate i den allernærmeste tid vil fortælle omverdenen, at der er et nyt familiemedlem på vej."

De famøse bryst-billeder
"Der er ingen tvivl om, at de nye fotos af Kate uden bikinitop, og som nu er et globalt samtaleemne, er noget, som Kate får lært en vigtig lektie af. Hun vil helt sikkert tænke mere over hvordan og hvor hun optræder i fremtiden, og mærker nu virkelig den forfølgelse af paparazzier, som denne verden byder ind med i forhold til de kendte. Jeg mener nu ikke, at det på nogen måde vil påvirke hendes humør, men blot ligge som en vigtig erindring om hvem hun er, og hvad hun skal være særdeles påpasselig med."

Læs også