https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/september/slank-prim.jpg
Træning og kost

Start din sunde livsstil i dag

13. september 2013
af Malene Fich weischer
foto: All Over
Sommeren er snart slut, og er du bare lidt som os, så har den sat sine spor på sidebenene. Derfor har vi lavet et særligt tilbud med SlankeDoktor.dk: Bliv medlem nu og få 25% på en slankekasse fra Aarstiderne.

Vil du tabe dig - for kun 7 kr. om dagen? Så er Slankeklubben stedet for dig. Vi hjælper dig til et varigt vægttab og dermed et lettere, sundere og sjovere liv.

Hos Oestrogen.dk's Slankeklub får du:
• Din egen professionelle diætist, der vejleder dig til en sundere livsstil
• En personlig kostplan udarbejdet efter dine behov
• Danmarks bedste og mest brugervenlige kalorieberegner
• Et motiverende slankefællesskab - du er ikke alene!
• Tusindvis af lækre slankeopskrifter
• En personlig profil med mad- og motionsdagbog og meget mere

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores slankeklub!

KLIK HER OG LÆS MERE

FLOT VELKOMSTGAVE TIL DIG!
Melder du dig ind i Oestrogen.dk's Slankeklub i dag, får 25 % rabat på din første Slankekasse fra Aarstiderne. Slankekassen er udviklet i samarbejde med Slankeklubben - mad med få kalorier men med meget kærlighed! Kassen er glutenfri og fyldt med friske fødevarer samt dertilhørende opskrifter. På den måde kan du let fremtrylle et sundt og lækkert måltid, der oven i købet er strikket sammen sådan, at du kan nyde den med god samvittighed i forhold til dit vægttab. Vælg mellem kassen til 2 eller 4 personer til 5 dage. Værdi op til 198,75 kr.

SLANKEKASSEN ELLER EJ?
Hvis du ikke ønsker 25 % rabat på vores lækre og populære Slankekasse fra Aarstiderne, kan du vælge en af disse to gaver:

Raadvad Royal Santoku kniv
Grøntsagskniven gør arbejdet med dine grøntsager til en leg. Kniven har et ergonomisk og balanceret håndtag, der ligger perfekt i hånden. Der er lagt vægt på unik skarphed, god ergonomi og en flot finish.
Værdi: 499 kr.kkenvægt med kalorieberegner
Smart køkkenvægt, der hjælper dig med at finde det korrekte antal kalorier for netop din portion. Vægten indeholder ernæringsinformation for 999 forskellige fødevarer og ingredienser i madlavningen, og kan derfor let bruges som retningslinje for dit daglige kostindtag. Brugermanual medfølger.
Værdi: 249 kr.

Er det noget for dig? Klik her for at læse mere…

Læs også