https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/september/2013-37-slankedoktor-p.jpg
Træning og kost

Start din sunde livsstil i dag

13. september 2013
af Slankedoktor
Har sommeren sat sig? Bliv medlem i dag og få 25 % på din første Slankekasse fra Aarstiderne. Få en gratis prøveperiode på 7 dage for 0 kr

Gratis prøveperiode på 7 dage for 0 kr

Vil du tabe dig - for kun 7 kr. om dagen? Så er Slankeklubben stedet for dig. Lige nu kan du få en prøve periode på 7 dage gratis og derefter vil det kun koste 7 kr. om dagen. Vi hjælper dig til et varigt vægttab og dermed et lettere, sundere og sjovere liv.

Hos Q Slank får du:

• Din egen professionelle diætist, der vejleder dig til en sundere livsstil
• En personlig kostplan udarbejdet efter dine behov
• Danmarks bedste og mest brugervenlige kalorieberegner
• Et motiverende slankefællesskab - du er ikke alene!
• Tusindvis af lækre slankeopskrifter
• En personlig profil med mad- og motionsdagbog og meget mere

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores slankeklub!

Signup til Q slank her

FLOT VELKOMTGAVE TIL DIG!

Melder du dig ind i Q Slank i dag, får 25 % rabat på din første Slankekasse fra Aarstiderne. Slankekassen er udviklet i samarbejde med Slankeklubben - mad med få kalorier men med meget kærlighed! Kassen er glutenfri og fyldt med friske fødevarer samt dertilhørende opskrifter. På den måde kan du let fremtrylle et sundt og lækkert måltid, der oven i købet er strikket sammen sådan, at du kan nyde med god samvittighed i forhold til dit vægttab. Vælg mellem kassen til 2 eller 4 personer til 5 dage. Værdi op til 198,75 kr.

SLANKEKASSEN ELLER EJ?

Hvis du ikke ønsker 25 % rabat på vores lækre og populære Slankekasse fra Aarstiderne, kan du vælge en af disse to gave:

Raadvad Royal Santokukniv

Grøntsagskniven gør arbejdet med dine grøntsager til en leg. Kniven har et ergonomisk og balanceret håndtag, der ligger perfekt i hånden. Der er lagt vægt på unik skarphed, god ergonomi og en flot finish. Værdi: 499 kr.

Køkkenvægt med kalorieberegner

Smart køkkenvægt, der hjælper dig med at finde det korrekte antal kalorier for netop din portion. Vægten indeholder ernæringsinformation for 999 forskellige fødevarer og ingredienser i madlavningen, og kan derfor let bruges som retningslinje for dit daglige kostindtag. Brugermanual medfølger. Værdi: 249 kr.

Signup til Q slank her

Læs også