https://imgix.femina.dk/media/3eeef6ba54754cc6bb57171b95d07c66.jpg
Træning og kost

Smid 3 kilo på 2 dage

18. februar 2011
af Redaktionen
Vi ved godt, at man ikke kan forbrænde tre kilo fedt på to dage. Men en stor del af den (over-)vægt, du slæber rundt på, er faktisk væske – og den kan du hurtigt smide. Q’s lynkure kan øge din selvtillid op til en stor fest eller være en god start på en større livsstils ændring. Her får du vores tre bedste turbotips!
Den magiske PORRE-KUR
Den er tough, kræver viljestyrke og en stor portion selvbeherskelse, men til gengæld virker den!
Porrekuren har gået sin sejrsgang verden over, efter den første gang blev præsenteret i bogen "Franske kvinder bliver ikke fede", der udkom i 2005. Kuren blev her præsenteret som den ultimative motivationskur, for som forfatteren Mirelle Guiliano siger: Et værdifuldt træk ved gode slankekure er, at "der skal være en hurtig, positiv belønning!
Det sværeste ved at ændre sine vaner er at overvinde sin slaphed, og alle har brug for lidt opmuntring i begyndelsen!" Og her kommer den magiske porrekur ind i billedet, for på bare én weekend kan den gennemsnitlig gøre kål på ca. - og det er da om noget en motiverende start på en slankekur!'
Magisk Porresuppe
Til 1 person i én weekend.

Porrer er let vanddrivende og kaloriefattige, men meget ernæringsrige. Så to døgn med porresuppe og alt det vand, man kan drikke, giver øjeblikkeligt resultater.

1 kg. porrer
1 liter vand

Sådan gør du:
Rens porrerne omhyggeligt.
Skær den mørkegrønne ende af, så du kun har den hvide del med en anelse lysegrønt tilbage. Gem de mørkegrønne blade til suppefond. Læg porrerne i en stor gryde, og dæk dem med vand. Bring dem i kog, skru ned for varmen, og lad dem simre uden låg i 20-30 minutter. Gem kogevandet.
Læg porrerne i en skål.

Læs også: Lene Hansson - stivelsesfri dage

Drik en kop af porrevandet (opvarmet eller ved stuetemperatur) med to-tre timers mellemrum. Spis selve porrerne ved måltiderne, eller når du er sulten. Stænk dem med et par dråber jomfruolivenolie og citronsaft og krydr med salt og peber i små mængder (husk, at salt binder væske). Drys med hakket persille efter behag. Dette er det eneste, du må spise i weekenden indtil søndag aften, hvor du må få et lille stykke kød eller fisk (100-150 gram) sammen med to grønsager stegt i en lille smule smør eller olivenolie samt 1 frugt.
God fornøjelse!

WRAP DIG EN STØRRELSE MINDRE
Skal du til fest og bare MÅ have den kjole på, der ikke kan lukkes?
Løsningen er her!

Body-wrapping er en behandlingsform, der strammer ind og gør dig fastere i vævet. Du kan pr. behandling tabe dig mellem 5-20 cm fordelt over hele det område, der behandles - afhængig af hvor fast du er i forvejen. Jo fastere du er, jo færre cm kan du strammes ind. Du kan få op til tre behandlinger pr uge.

"Siden jeg startede i mit bankjob for næsten seks år siden, har jeg taget tæt på 10 kilo på, og disse kilo kunne jeg rigtig godt tænke mig at slippe af med igen. Jeg har prøvet fl ere forskellige kure, uden held! Jeg skal giftes til sommer og kunne godt tænke mig at tabe nogle cm omkring mave og lår."

Stinna fra Klinik High Care gav Anja to bodywrap-behandlinger.

"Efter den første behandling tabte jeg mig 7 cm. fordelt på syv steder, og efter den anden behandling yderligere 6 cm. Det kan ses på tøjet, og jeg føler mig fastere. Selve behandlingen var ikke spor ubehagelig - folien strammede selvfølgelig, men det var rart nok. Jeg kunne godt forestille mig at tage et længere behandlingsforløb, så resultatet bliver endnu fl ere centimeter."

Læs også: Opskrifter på juice til superkuren

SÅDAN VIRKER BODYWRAPPING: Testet af Anja, Alder: 25 år, Job: Bankrådgiver, Privat: Forlovet, By: Sakskøbing
Først bliver det område på kroppen, som der skal arbejdes med, smurt ind i en stærk kanelcreme, der aktiverer stofskiftet og fremmer forbrændingen af fedtet. Derefter wrappes områderne stramt ind i en speciel body-folie, som huden kan ånde igennem. Kompressionens-bandagen åbner lymfebanerne, så affaldsstofferne kan blive udskilt. Det er derfor vigtigt, at man efter sådan en behandling drikker meget vand - så affaldsstofferne bliver skilt ud og ikke hober sig op andre steder i kroppen. Man ligger med folien omkring sig i ca. en time. Derefter bliver den taget af, og man kan straks måle, hvor mange cm man har tabt sig.
For at få et optimalt og holdbart resultat skal man have ca. 7-10 behandlinger i træk - og så holde det ved lige med ca. 3-4 behandlinger om året.

Prøv det hos HIGH CARE Strandboulevarden 13 2100 Kbh. Ø Tlf: 3543 4738
Priser oplyses ved henvendelse.

SMID KILOENE MED SLANKETE
Britt testede: Seasalt kur-te Denne Kur-the fra Seasalt er en slankende, helsebringende grøn te, der hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer og fedt, som kan ophobes i de ydre væv. Teen lover at friske huden op og modvirke cellulite samt ophobning af væske i kroppen.

Britt skrev:
Hej Q,
Jeg er en ung og frisk kvinde på snart 27 år, som bor i Århus C. Jeg er socialpædagog og arbejder på et børnehjem. I min fritid dyrker jeg en del motion. Løber, rulleskøjter om sommeren og træner i fitness.dk. Jeg har længe

Grøn Kur-te

FACTS:
Navn: Britt
Alder: 27 år
By: Århus
Startvægt: 68,3 kilo
Slutvægt: 65,8 kilo
Vægttab: 2,5 kilo

Grøn te udrensningskur fra Seasalt - kan købes i www.qshoppen.dk.

Klik her og se nærmere!

gerne vil smide 5 kg, men dette synes umuligt for mig!? Jeg synes, at det kunne være sjovt at være med i et slankeeksperiment, da dette jo også kunne være en mulighed til at hjælpe mig lidt igang.

Hilsen BrittDet synes Britt:
DAG 1
"Theen smager faktisk ganske godt - lidt som grøn te. Den er nem at drikke, og jeg har ikke
haft nogen form for bivirkninger eller gener. Efter ca. 12 timer satte teen godt gang i maven,
men det står der også på pakken, at man kan forvente."
DAG 5
"Er lige nu i gang med min tredje gang the. Jeg vejer her til morgen 67,2 kg, dvs. minus 1 kg siden jeg startede. Ret godt i forhold til, at jeg absolut intet har ændret med hensyn til min kost."
DAG 14
"Så har jeg drukket al min te og nået en slutvægt på 65,8 kg - altså et samlet vægttab på ca. 2,5 kilo. Og jo, jeg er faktisk positivt overrasket, da jeg ikke havde regnet med at tabe noget som helst. Den første gang, jeg drak theen, satte den godt gang i min mave, men siden da har jeg ikke mærket noget. så alt i alt en positiv oplevelse.

Læs også