https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/marts/knipsprim.jpg
Træning og kost

Slank på kommando?

13. marts 2013
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Sig navnet: Eximia! Vidundermaskinen, der fjerner fedt, appelsinhud, strækmærker og rynker. Siger de i hvert fald. For godt til at være sandt? Læs med her.

Nej, du skal ikke skæres i, du skal ikke bedøves, og der er ingen bivirkninger ved den italienske masikine og behandling, der former og strammer din krop op. Hvis den ellers holder, hvad den lover. Det handler om ultralyd, nedbrydning af fedtceller og bindevævsmassage, og italieneren er såmænd godkendt - også til medicinsk behandling, ligesom resultaterne ved både den medicinske og kosmetiske behandling er videnskabeligt dokumenterede. Og selve behandlingen går i al sin kompliceret-hed ud på at benytte ultrabølgernes evne til at nedbryde fedtceller, stramme huden op og smide affaldsstoffer langt væk. Og dét på kommando og lige dér, hvor du ønsker det.

Eximia - til vægttab og strækmærker
Men kan man virkelig figurforme uden kniv?
"Ja, det kan man faktisk," fortæller Stine Sandø, der er Eximia Therapist hos Karma By Sultana i Hellerup, som dagligt udfører behandlingen på begejstrede kvinder.
"For du bestemmer selv, om det er specifikke områder på kroppen, der skal behandles, eller det er hele kroppen, og der er rigtig gode resultater ... en del roplever resultater allerede efter den første behandling."
Og det er ikke så langhåret, som du måske tror. Eximia-behandlingen er i princippet det samme som den naturlige proces, der foregår i kroppen, og det er derfor, behandlingen er lige så nænsom som den er fri for bivirkninger. Og så er der umiddelbart ingen grænser for, hvad den kan rette op på. For den punktslanker dig, hvis det er dét, du ønsker dig. Smertelindrer, reducerer dine strækmærker, styrker immunforsvaret og øger blodcirkulationen - blot for at nævne nogle af vidundermaskinens fordele.

Farvel appelsinhud … goddag Eximia!
Og troede du på, at appelsinhuden var kommet for at blive, har vi endnu en god nyhed i ærmet. For dét retter Eximia også op på, lover de på Klinik Karma. De synlige ujævnheder i huden forsvinder ved behandlingen. Og sådan kan man blive ved. For er det ridebukselårene eller den lidt for store mave, der trænger til en tur, trænger hele kroppen til en let forvandling - eller er det ansigtet, der skal under kærlig behandling ogstrammes op, så klarer den også dét. Men som med alt muligt andet, er det nu rarest, når man selv har tjekket varen ud ved selvsyn, så følg med, når Oestogens.dk's udsendte prøver Eximia på egen krop ...

Besøg Karma by Sultana her!

Drop slankekuren … læs med her!

Vil du til koncert? Vind billetter!

Tjek Shoppen ud her!

Læs også