https://imgix.femina.dk/media/cf47de45c28f4cec9e20480818726535.jpg
Træning og kost

Se det vildeste astrologen Lejla har forudset om en klient

27. juni 2011
af Redaktionen
At være astrolog er ikke et job, det er noget man er.

Med over tyve års erfaring som astrolog har Lejla Lindholm (billed nederst th.) forudset mange begivenheder for sine klienter. Det hører hun ofte hos sine tilbagevendende klienter, men det hænder også at der dukker et postkort ind af døren fra en gammel klient, som må medgive at Lejla fik ret.

Hvad spørger dine klienter typisk til?
- Kærlighedslivet og familielivet. Og karrieren. Jeg har mange kunder fra da jeg startede op tilbage i 80erne, så de spørger typisk til noget aktuelt i deres liv. "Hvad vil jeg med ham jeg er sammen med nu, og skal jeg blive mor?" Det er, når folk er i tvivl, at de vil have en pejling på hvor der er i livet lige nu, men valget er altid deres eget, så man kan ikke aflæse fremtiden, rent deterministisk. Jeg kan forklare hvilke muligheder der ligger foran dig, hvis du går i den ene eller anden retning med dit liv, men du foretager jo valget! Og astrologien kan bekræfte den man er, så man bliver den bedste udgave af sig selv. Så man bliver bedre til at understøtte de gode værdier og kvaliteter man har, og kan arbejde med de mindre hensigtsmæssige kvaliteter. Nogle gange skal folk slippe nogle uheldige handlemønstre, for at blive den de skal være. Og der giver astrologien nogle gode redskaber til at komme i den rigtige retning.

Hvordan foregår det, når du lægger et horoskop?
- Det var et større logistisk og matematisk arbejde engang, men i dag kan computeren beregne meget for mig. Den laver et såkaldt horoskophjul for den person som jeg skal læse på, og mit arbejde består i at tolke personligheden ud fra horoskophjulet.

Stil et spørgsmål om dit liv, og lad Lejla finde svaret i stjernerne

Jeg forudser alt fra graviditeter og ny kærlighed til jobskifte og udlandsrejser
Hvad er det mest specifikke, du har kunnet se om et menneskes personlighed?
- Da jeg underviste på astrologiskolen, sagde jeg til en elev som arbejdede inden for finans, at det ville hun stoppe med det inden for kort tid. Hun blev så forbavset og sur over den besked, at hun faktisk klagede til rektoren over min udtalelse, men så en måned efter blev hun fyret fra sit job, og så blev hun selv astrolog og er i dag én af mine yndlingselever. Jeg har også kunne forudse et par graviditeter. Men for det meste er det som folk er mest forbløffede over, at jeg kan give en meget præcis karakterbeskrivelse, og de kan kende sig selv i det jeg tolker ud fra deres horoskop.

Hører du nogen sinde tilbage fra gamle klienter om du havde ret i det du så i deres fremtid?
- Ja, dels er der de tilbagevendende klienter, hvor jeg jo kan følge dem, og det er jo rart at astrologien bliver bekræftet på den måde. Og jeg fortalte en fyr at han ville komme til at arbejde i udlandet og møde pigen i hans liv uden for Danmark. Senere hen får jeg et postkort fra Arizona, hvor han skrev fra at han havde fået arbejde. Nogle måneder senere får jeg et postkort fra ham i et andet land, hvor han nu havde mødt pigen i sit liv. Det er da vildt sødt af ham! Så det er jo et meget givende job at være astrolog. Det er ikke rigtigt et job, det er noget man er.

Læs også