https://imgix.femina.dk/media/a4430160b2694f31a8ac21a2ebebdb78.jpg
Træning og kost

Sådan kommer du hurtigt af med de overflødige kilo

28. oktober 2011
af Redaktionen
Qshoppens største hitter, og Danmarks mest solgte slanke te! Du får den lige her

Seasalt Kur-te blev kendt i Pernille Aalunds Q TV, og det er hidtil den mest effektive slanke-te vi kender til.

Foruden det at være Qshoppens absolutte mest solgte produkt, så er det også Danmarks mest solgte slanke-te, så mon ikke der er noget om snakken?

Om kur-te

Kur-teen har en speciel blanding med grøn Poo Ehr te fra de blå bjerge i Kina. Her har man i de kinesiske apoteker kendt til det som værende et naturligt middel til at vedligeholde en god fordøjelse, et godt helbred samt energi og til at holde huden smuk og sund. Den grønne te er fyldt med antioxidanter som styrker hele kroppens immunforsvar.

Teen kan drikkes som en udrensnings kur eller bruges til at kickstarte slankekuren med. Du kan også drikke den efter behov, hvis du har forstoppelse, eller ved at du skal ud og spise mad der indeholder meget fedt. Den er virkelig effektiv.

Læs også : Hokus pokus perfekt krop!

Kur-teen blokerer for fedtmolekylet og sørger for at kroppen renses for gift og affaldsstoffer. Kuren mindsker cellulite dannelsen, og huden får tilført mere ilt, når der ikke er ophobninger af giftstoffer i vævslaget under huden. Hvilket igen betyder, at huden responderer ved et sundere udseende, en smule sennes sætter gang i den proces, Sennes er laxativ det sætter skub i den grønne te og derfor virker teen efter 10-12 timer. Teen kan times så du er hjemme når processen går i gang.

Anbefales ikke til børn, gravide og kvinder der ammer.

Seasalt Kur-Te
Køb 2 pakker kur-Te i Qshoppen for kun 100kr

Læs også