https://imgix.femina.dk/media/aa757a64314a4d45b85292772fd1f36b.jpg
Træning og kost

Så meget tabte de sig!

25. januar 2011
af Slankedoktor
En række testpersoner har gennem en periode testet både slankepillen alli og slankedoktor. Se resultaterne her

Kvindeportalen Oestrogen efterlyste testpersoner til at afprøve slankemidlet Alli og slankeportalen SlankeDoktor.dk´s skræddersyede personlige kost- og motionsplaner. Mange kvinder kæmper med deres vægt og vil gerne følge kampen imod kiloerne. Der blev udvalgt fire testpersoner, der skrev ugentlige slankeblogs i ca. 7 uger.

Testpersoner af Slankedoktor:
Kirsten tabte 2 kilo
Tina J tabte 4 kilo

https://imgix.femina.dk/legacy/media/06105223d79e4ac2a8c3554026342aca.jpg

Tina J´s vægttab på fire kilo skyldes, at hun var super motiveret, da hun skulle blive klar til sit bryllup, hvor hun gerne ville slanke sig, før hun skulle i brudekjolen. Ud over at tænke på sin kost, begyndte hun også at motionere.

Konklusion:
For en livsstilsændring så er Slankedoktor.dk et godt sted at starte. Vores testpersoner var især glade for diætistens personlige kostvejledning og for muligheden for at skrive med andre i samme situation på Slankedoktor.dk.

Testpersoner af Slankedoktor og alli:
Pernille tabte 3,2 kilo.
Louise tabte 2,2 kilo
Tina H tabte 7,5 kilo

Både Pernille og Louise havde svært ved at holde sig fra de søde sager og spiste som hidtil, selvom de nærede et ønske om at ændre livsstil.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/a61e96020fe743b48b3565f0167c6c0b.jpg

Tina H der blev den helt store 'vinder' i vægttab, valgte dog at omlægge sin kost og motionsvaner helt, og det gav det flotte resultat på 7,5 kilo i vægttab. Hun udtalte, at hun ikke mærkede nogen bivirkninger ved brug af alli og var meget glad for processen, som hun varmt anbefaler til andre.

Konklusion:
For et hurtigt vægttab så er alli den sikre vej. Det giver et skub i den rigtige retning, og ingen af testpersonerne oplevede bivirkninger.

Men for det bedste resultat, er det vigtigt, at man også går ind og justerer kosten og spiser fedtfattigt samt dyrker motion for et godt resultat. Derfor er en kombination af Slankedoktor og alli en god løsning. Det sikrer også, at man ikke tager de tabte kilo på igen efter, man holder op med at tage alli.

>> FEMINA anbefaler Slankedoktor.dk - klik her <<

Læs også