https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/juli/2013-28-snacks-p.jpg
Træning og kost

Q tester lækre og nærende snacks to go

10. juli 2013
af Redaktionen
foto: pr
Q har testet et par gode og lækre nye snacks som du hurtigt kan hapse på vejen eller have med i tasken.

Med lange travle dage på farten uden plads eller tid til frokost, kan den korte lunte blive endnu kortere og til sidst kan det føles som om man er ved at besvime af sult. Derfor kan det være en god ide at have et par snacks med, til lige at stille den værste sult. Q har testet et par sunde og nærende nye snacks som du hurtigt kan hapse på vejen eller have med i tasken. Nærende og lækre!

Download gratis en kalorietabel til dit køleskab

Der er tale om to klassikere i mellemmåltidets forstand, og smagen er til at regne med. I denne version fra Urtekram er der tilsat lakridsrodspulver, hvilket giver et ekstra pift. Smagen af lakrids passer faktisk rigtig godt sammen med både mandler og rosiner, så det er en nydelse at sætte tænderne i snacken. Eneste fare er, at man kommer til at tømme posen! Der er dog tale om en snack, så som mellemmåltid er posens indhold ikke i top, da mæthedsfornemmelsen ikke er specielt mærkbar. Urtekram Snackmix med lakridsrod, 150 g, 16 kr.

Protein- og fiberbaren indeholder kun 97 kalorier (cirka det samme som et stykke frugt), så den er perfekt som et let mellemmåltid. Versionen med bær smager ærlig talt ikke så meget af bær, og chokoladesmagen er heller ikke prisvindende, hvis man altså er på jagt efter decideret chokolade. Men har man sukkertrang sidst på eftermiddagen, er den ganske tilfredsstillende, da den er ret sød. Og så mætter den overraskende godt, langt bedre end f.eks. et æble. Ikke dårligt! Perfekt at have med i tasken. Nutrilett barer, 30 g, 12,95 kr.

Indpakningen ser ret hyggelig ud. Og så er den let at håndtere, selv om man ikke sidder ved et bord. Skeen har en god størrelse og er let at få ud, uden at toppingen med nødder og bær vælter ud over det hele. Selve hytteosten er meget salt, men toppingen, som i øvrigt smager ret godt, er sød. Kombinationen af det salte og det søde er lidt underlig, men hvis hytteosten havde været mere neutral i smagen, kunne det have været ret lækkert. Jeg spiser den gerne igen, men det er ikke en favorit. Hytteost snack med hasselnødder, blåbær og tranebær, 12,95 kr.

Hent gratis et skema over sunde og lækre mellemmåltider her

Læs også