https://imgix.femina.dk/media/69d808b91b1c4ed39eb16db95f111f7f.jpg
Træning og kost

Parforholdet gør dig tyk

9. november 2011
af Slankedoktor.dk
Det er dejligt at have en partner, men pas på med ikke at blive for magelig.

Det er dejligt at have en partner, men pas på med ikke at blive for magelig. Det viser sig nemlig, at singler både motionerer mere og spiser sundere end de i fast parforhold.
Parforholdet kan hurtigt blive lidt for hyggeligt. I spiser flere varme retter med sovs og kartofler og ender bagefter i sofaen med hver jeres slikskål.

Singlerne tager ofte bare en hurtig rugbrødsmad eller en salat, i stedet for at gøre måltidet til noget der trækker ud i flere timer. Som single virker det ofte uoverskueligt, at gøre det store ud af et måltid når de kun er sig selv.

Intet behov for at være attraktiv
De i parforhold føler ofte at de ikke længere behøver, at bevare deres slanke ydre -de skal jo ikke længere ud og gøre sig attraktive for potentielle partnere. Menneskets jagtdrift bliver erstattet af driften til, at suge næring til os og skabe rede.

> Læs også: Saboterer din partner dit vægttab?

Singler har mere fritid
Singlerne har tiden til at dyrke motion. I et parforhold bruges tiden på hinanden og ofte også på børn. Her er der altså tale om en presset hverdag, hvor motionen tit nedprioriteres.

Find balancen
Det er hermed ikke sagt, at det er direkte usundt at være i parforhold. Det handler om at finde balancen mellem hyggen og den sunde livsstil. Gør det til en vane, at du og din partner som udgangspunkt spiser sundt og husker at røre jer.

SlankeDoktor.dk's chefdiætist:
"Det er "hyggen", som gør dig tyk. Hvis du kan mærke, at der er kommet flere timer på sofaen i dit forhold eller i dit ægteskab, så se om du og din partner ikke kan finde på noget andet at lave nogle aftener, frem for at sidde ned og spise. Gå for eksempel en lang tur lige efter aftensmaden," siger Lisa Bolting.

Bliv slank med Q
Kæmper du en evig kamp mod de ekstra kilo? Du er langt fra den eneste, og nu kan du med SlankeDoktor få støtte og opbakning fra et af Danmarks største slanke-communities. Q Slank er et samarbejde mellem Q og SlankeDoktor, og bliver du medlem her får du både personlig diætist og kostplan, Danmarks bedste kalorieberegner og adgang til over 5000 opskrifter online. Vil du møde nye bekendtskaber samtidig med du smider de overflødige kilo? Så bliv medlem af Q Slank nu ved at klikke her

> Læs også: Bryd vanen det slanker

Læs også