https://imgix.femina.dk/media/2ddd6cd8d098464ba969bc4a78bc463e.jpg
Træning og kost

Overvind de dårlige vaner - test hypnoterapi gratis

9. oktober 2011
af Newsdesk, Aller Media
Foto: All Over Press
Kom af med din fobi eller dine dårlige vaner!

Vi vil skrive en artikel om effekten af Hypnoterapi hos klinikken Hilaris. Til det formål mangler vi nogle villige testpersoner, som ønsker at slippe af med deres dårlige vaner eller fobi'er.

Du får behandlingerne gratis - men til gengæld skal du stille op til fotografering og et interview om dine vaner/fobi'er og om din oplevelse af behandlingerne og resultatet. Interviewet bliver brugt i Psykologimagasinet og her på sitet.
Hypnoterapi bruges mod rygning, vægtproblemer, astma, allergier, angst, fobier, smerter, stress og andet. Mit Univers ønsker dog ikke at skrive om vægtproblemer, da dette emne dækkes bredt af mange andre medier.

Sådan deltager du
Ønsker du at deltage så mail til sofie@mitunivers.dk og skriv lidt om den vane/fobi du ønsker at slippe af med (hvad er det, hvor længe har du haft det) og send et vellignende billede med. Du skal regne med 2-5 behandlinger med ca. en uges mellemrum.

Hvad er hypnoterapi?
Hypnoterapi er en proces, hvor der arbejdes med de følelsesmæssige problemstillinger i hypnotisk tilstand. Her løses de blokeringer, du må have, og du får set en tidligere problematisk situation fra en helt ny vinkel, så du kan håndtere situationen på en mere hensigtsmæssig måde.
Efter behandlingen, vil du opleve hvordan situationer eller tilstande der førhen har været dig til belastning, ikke længere er af nogen betydning. Din reaktion og håndtering af problemstillinger, bliver helt anderledes - og mere konstruktiv og nærværende.

Hvem kan have glæde af Hypnoterapi?
Alle som ønsker og er klar til positiv forandring kan hypnotiseres.
Forskellige mennesker kommer ned i forskellige niveauer af hypnotisk tilstand under behandlingen, men ligegyldigt hvor dybt, du kommer ned i den hypnotiske hvile, så får du helt sikkert stor glæde af behandlingen, så længe du er åben overfor de forslag, jeg lægger ind.

Hypnose mod sceneskræk - virker det?
Om selvudviklingsbogen - Eventyret om lykken
Video: finder Mette kærligheden med ældgammel Feng Shui-magi?

Læs også