https://imgix.femina.dk/media/979015374b7e42f49ff5c769fd01e68b.jpg
Træning og kost

Nye målsætninger

4. februar 2011
af Maria Christensen
Jeg må nok erkende, at min super-slankekur, hvor målet i sig selv var at blive lige så slanke, som da jeg var 20, måske er for højt sat

Jeg har taget et kilo på, øv. Min krop er ligesom gået i dvale, og selvom jeg synes, jeg lever sundere end før, er det åbenbart ikke helt nok. Jeg har helt sikkert fundet ud af, at det er en udfordring at skifte livsstil, når man har børn, en kæreste med en sød tand, og alt for lidt tid til sig selv i hverdagen.

Jeg må nok erkende at min super slankekur, hvor målet for mig selv var at blive lige så slank, som da jeg var 20, måske er for højt sat.
Jeg har på ingen måde givet op, bare erkendt at der skal mere end vilje til, og måske passer det mit liv bedre at forvandle min "10 år-yngre-kur", til en generel livsstilsændring til det sundere. Det er nok det, der holder i længden.

Dog har jeg tænkt mig at sætte hårdere ind det næste stykke tid. Jeg har besluttet mig for - uanset vejret - at træne i mit lokale træningscenter 3 dage om ugen, og drikke smoothies hver dag til morgenmad. Jeg har afprøvet lidt forskellige opskrifter på smoothies fra slankedoktor.dk, og har fundet min helt egen favorit: Frosne bær, appelsiner, en banan, hørfrø, lidt mandler og lidt havregryn. Blend det hele, det smager skønt og mætter dejligt.

Maria

https://imgix.femina.dk/legacy/media/11bb86d5adc54012b2f89080e7ef667c.jpg
Om Maria
Pædagogstuderende, 29 år, 179 cm og 85 kilo. Mor til en datter på 7 år.


Om projektet
FEMINAs slankeblogger Maria Christensen har kastet sig ud i at tabe 5 kilo. Som hjælp har hun fået et medlemskab af Slankedoktor.dk, hvor hun bl.a. får vejledning fra professionelle diætister samt gode råd om alt fra bmi-tal og kilojoule til den optimale kost og motion.

>>FEMINA anbefaler Slankedoktor.dk - klik her<<

Læs Marias tidligere blogindlæg her

Relevante links

https://imgix.femina.dk/legacy/media/websites/femina-dot-dk/website/skoen-og-sund/slank/kaalsuppeopskrift/renee-toft-simon-kopi-3.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/c163d5668ca14e3dbd0e356adda09452.jpg
Renees kål-
suppekur
hvad der virker
Slankekur: Se Køb i femina-
shoppen.dk

Læs også