https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/motion-og-sundhed/slank-og-sund/2012/08/1235-nupo-app/1235-nupo-app-copy-2.jpg
Træning og kost

Nupo introducerer Social dieting

30. august 2012
af Nupo
Nordens mest veldokumenterede slankeprodukt giver slankekuren en ny dimension

Nu kommer Nupo med et helt nyt koncept, der skal bekæmpe den deprimerende tilstand det er at være på slankekur: Social dieting på facebook. Med social dieting er du ikke længere afskåret fra omverdenen og dit normale, sociale liv, men derimod en del af et sjovt fælleskab, der bakker op, motiverer og hjælper dig med at modstå fristelserne, når de er allersværest.

Helt konkret har Nupo udviklet en applikation på facebook - dér hvor du og dine venner færdes. Via app'en kan du invitere en ven til at tage den ultimative kur-udfordring: "2 venner, 2 uger, 4 kilo". Deltagerne får en kurplan, der er let følge og nem at holde. Den kan være hardcore eller med grønt "on the side", og kan tages alene eller sammen med en ven.

Når du har tilmeldt dig, kan du registrere dine daglige Nupo-måltider enten fra computeren eller mobilen, og optjene stjerner til dig selv eller dit hold, som i sidste ende kan føre til flotte præmier. Hver dag er der desuden lodtrækning om præmier på "Loser Lounge" - stedet hvor du kan chatte og få støtte fra ligesindede.

Du gør det hele på facebook: Invitér en ven, opret et hold, køb Nupo til de 2 uger, og hold styr på dit kurskema - 4 simple trin til succes! Det er gratis og alle på facebook kan deltage.
Prøv den ultimative kur-udfordring her

Læs også