https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kvindeloeb/tips-og-udstyr/2013/05/1318-nivea/1318-loeb-nivea-art.jpg
Træning og kost

NIVEA bodylotion i badet

2. maj 2013
af Karen Pallisgaard
NIVEA In-Shower passer perfekt ind i hverdagens morgenritualer. Ved at fugte din hud i badet uden at skulle vente på, at cremen tørrer, sparer du tid og kommer ikke til at springe fugtighedscremen over

NIVEA In-Shower er en bodylotion, der er sammensat således, at den kan bruges i badet. Vask dig med badesæbe, som du plejer, skyl badesæben af. Træd væk fra vandet, og påfør NIVEA In-Shower på fugtig hud. Vask af straks. In-Shower bliver øjeblikkeligt absorberet af huden, så det er muligt at klæde dig på straks efter badet uden de vanlige smøreresultater.

NIVEA In-Shower giver langvarig fugt og intensiv næring til din hud og efterlader en omsorgsfuld, ikke-klæbende film på huden og en silkeblød fornemmelse. Mængden af In-Shower svarer til den mængde bodylotion eller bodymilk du almindeligvis ville anvende, men kan skylles af med det samme efter påføring, da plejen virker øjeblikkeligt.

Produkterne virker præcis lige så godt som din normale NIVEA bodylotion eller bodymilk.

Sådan gør du trin for trin
Trin 1: Brug en badesæbe og skyl huden.
Trin 2: Anvend NIVEA In-Shower på din hud inde i badet - sluk for vandet - eller træd væk fra strålerne, mens du påfører det.
Trin 3: Skyl af.
Trin 4: Tør huden som normalt.

In-Shower findes i to varianter: Lotion og Milk
NIVEA In-Shower Body Lotion giver normal hud langvarig pleje. Den ultralette formel beriget med havmineraler absorberes hurtigt og gør huden blød.

NIVEA In-Shower Body Milk til tør hud, beriget med naturlige mineraler, udglatter mærkbart ru områder på huden. Den cremede formel med mandelolie nærer huden langvarigt og intensivt.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/f0baca3f6d6c4027bb815cdf5f85b03a.jpg

Læs også