Nem, billig og meget lækker suppe
Video: Christina Christensen
Gulerodssuppe m/appelsin
4 personer:
Ca. 1 kg gulerødder skrællet
1 liter vand
2 hønse billion terninger
Saften af 2-3 appelsiner
Græsk yoghurt 2%
Gulerødderne skrælles og skæres i ca lige store stykker og koges til de er møre ca. 15-20 minutter. Når gulerødderne er møre blendes
Snyd dig slank for 249 kr.
det hele fint. Tilsæt saften af appelsinerne.
Har du ikke appelsiner kan juice godt bruges her bruges så ca 2-2½ dl appelsin juice.
Server det i en dyb tallerken og læg en skefuld græsk yoghurt på og pynt evt m/persille.
Man kan nemt lave større portioner og fryse suppen ned potionsvis så er der altid et let og sundt måltid i fryserne .
Har man spist suppen i flere dage elle mange gange og trænger til fornyelse så prøv at til sætte en lille tsk. fuld pesto i tallerknen, det kan også være hakket jalapeno (chilli) eller syltet paprika(peberfrugt)
Server evt brød til.
Kan bruges som forret og hovedret.
Se hvordan du gør her: