myslibarer
Træning og kost

Myslibarer med kerner, frø og tørret frugt

5. januar 2015
af Marie Melchior
Foto: Line Falck
Pak myslibarerne ind i papir, og bind en snor omkring, så de nemt kan tages med på farten. Få opskriften på myslibarer med kerner, frø og tørret frugt her

Myslibarer med kerner, frø og tørret frugt 10 stk.

Tid: 20 minutter. Ovntid: 25 minutter

 

DET SKAL DU BRUGE TIL MYSLIBARER

100 g smør

75 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

½ tsk. salt

50 g havregryn

50 g sukker

25 g sesamfrø

25 g hørfrø

25 g græskarkerner

50 g tørrede figner

50 g tørrede abrikoser

25 g nødder

2 æg

 

Et godt alternativ til myslibarer kan være disse lækre og sunde langtidshævede mysliboller. Få opskriften her

 

Opskrift - sådan laver du myslibarer med kerner, frø og tørret frugt

 

Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret. Bland mel, bagepulver og salt i en stor skål. Rør havregryn, sukker, sesamfrø, hørfrø og græskarkerner i. Skær eller klip figner og abrikoser i mindre stykker. Hak nødderne groft. Rør figner, abrikoser og nødder i blandingen. Tilsæt æggene, og rør godt. Rør det smeltede smør i dejen. Fordel dejen i en ca. 20 x 30 cm stor bradepande beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i 20-25 minutter, til overfladen er gylden. Skær massen i 10 lige store stykker. Lad myslibarer-ne afkøle helt, før du tager dem op af bradepanden.

 

PRØV OGSÅ: Lav din egen lækre mysli - få opskriften her