https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/august/linse-prim.jpg
Træning og kost

Linse Kessler: Jeg blev hærdet hårdt og hurtigt

15. august 2012
af Malene Fich Weischer
foto: All Over
Hvem gemmer sig bag det hårdkogte, storbarmede ydre? Hvem er Linse Kessler egentlig? Det svarer vores astrolog på – og bagefter Linse selv…

Astrolog Lejla Lindholm Christensens læsning af Linse:

Linse Kessler er født i Vædderens stjernetegn. Ud over at Solen stod i Vædder, så stod også den maskuline, handlekraftige og krigeriske planet Mars tæt på hendes sol, og Månen stod i Løvens tegn. Dette fortæller om en ildfuld kvinde, som både kan og vil selv. Hun er en igangsætter, aktiv, og elsker at der er fut, fart og action over feltet.

Kærlighedens planet Venus stod i Vandmandens tegn og indikerer derved, at hun elsker sin frihed, og at hun bedst kan lide at gøre ting og sager på sin helt egen måde. En kæreste for Linse vil være en mand, som ikke bare er hendes elskede, men også hendes bedste ven og kammerat. Med Venus i et aspekt til den tågede Neptun har hun oplevet svigt. Både svigt af en elsket person, men også ved at hun ved uvidenhed har svigtet sig selv. Idet Venus også står i et særdeles positivt aspekt til den store lykkebringer Jupiter, har Linse dog også lært at tro på sine drømme og at elske sig selv, og dermed til at føre sine drømme ud i livet i konkrete resultater.

Hendes faderfigur, som er vist gennem planten Saturn, står i hele fire spændinger i hendes horoskop. Dette fortæller om, at hun ikke fra barnsben har lært at tage ansvar, men tværtimod har lært det modsatte. Det har givet hende mange oplevelser i forbindelse med chefer, myndigheder eller andre autoriteter. Også at hun har mistet sin elskede frihed et par gange er vist ved denne spænding.

Hvad har astrologen at sige om dig? Sende hende et spørgsmål og få et personligt svar for bare 200 kr. Klik her og læs mere

Med tiden og hendes personlige udvikling har hun lært at tage et større ansvar for sig selv, sine mål, og sit forhold til andre mennesker, især autoriteter, uanset om det er en parkeringsvagt, politiet eller for den sags skyld mænd.

Med Månen i Løvens tegn elsker hun at være på og at blive feteret, og som det vil der også være masser af i fremtiden. Som den igangsætter, hun er, har hun hele tiden nye planer for hvad hun gerne vil, og hun er ikke mere tilbageholdende med at gøre det, som skal til for at få konkrete resultater. Hun har nemlig lært, at hvis man ikke handler på sine egne ønsker og behov, ja, så bliver man frustreret, vred og aggressiv.

Jeg ser mange nye tiltag i hendes liv. Indenfor tv, men også hvor hun selv sætter andre ting i gang i den nærmeste fremtid. Hun er en type kvinde, som sagtens kan have gang i mange ting på en gang, og hun har masser af gode venner og kammerater til at hjælpe sig.

Og hvad siger Linse så selv?

"Ildsjæl og igangsætter nikker jeg meget genkendende til. Og mit kæmpe temperament lever i bedste velgående!
Jeg har min stripklub, som kører ganske godt, og åbner skønhedsklinikken Linses Lounge med bl.a botox, restylane og tandblegning den 1 november i år. Og en tattooshop i det nye år. Så ja! Igangsætter må man sige, jeg er.
Svigt? Nej, jeg har ikke været svigtet. Jeg er blevet hærdet; hårdt og hurtigt. Men jeg har altid haft kærlighed i mit liv. Og ja, jeg har altid haft det meget svært med at blive irettesat eller få af vide at "det må du ikke". Det er nok en af grundene til mine år i fængsel - og sikker også til, at jeg er selvstændig erhvervskvinde. "

Læs også